EXCLUSIV! Au reuşit ruşii să călătorească spre Saturn printr-o poartă stelară, pentru a ajunge astfel, instantaneu, spre marea galaxie vecină, Andromeda?


Conform unui articol scris în anul 2012 (NASA a descoperit portaluri magnetice secrete în jurul Pământului. Se pot face călătorii în timp şi în spaţiul cosmic îndepărtat?), vorbeam despre portalurile magnetice pe care NASA le-a descoperit în jurul Pământului. NASA numeşte aceste portaluri „puncte X” sau “regiuni de difuzie a electronilor”. Ele se situează acolo unde câmpul magnetic al Pământului se conectează cu câmpul magnetic al Soarelui, creând o cale neîntreruptă de la planeta noastră către atmosfera Soarelui, aflat la 150 de milioane de kilometri distanţă.

Dar, există şi teoreticieni ai conspiraţiilor care cred că cercetătorii de la NASA au descoperit, de fapt, „porţi stelare” („stargates”), pentru a călători instantaneu în spaţiul cosmic, în alte dimensiuni sau chiar în timp.

Mai multe videoclipuri apărute pe Internet arătau cum ruşii ar fi reuşit să călătorească de pe Pământ spre Saturn, una dintre cele mai mari planete ale sistemului nostru solar, prin intermediul unei porţi stelare. De ce către Saturn şi nu către o altă planetă? Conform unor cărţi de ezoterism, pe Saturn se găseşte o “poartă solară” extrem de vitală. Aceasta face parte dintr-o “autostradă intergalactică”, care porneşte din centrul galaxiei noastre, Calea Lactee, trece prin “braţul Orion” (unde se află sistemul nostru solar) şi conectează şi marea galaxie vecină, Andromeda. Prin această “autostradă intergalactică” există mai multe “porţi stelare”, prin intermediul cărora pot fi parcurse imensele distanţe stelare. “Poarta stelară” de pe Saturn s-a numit “poarta Ninurta”, dar ea a fost cucerită la un moment dat, în istoria ocultă a galaxiei, de rebelul Lucifer, el fiind cel care decidea cine intra şi cine ieşea din sistemul nostru solar (citiţi mai multe în acest articol: Hexagoanele bizare de pe planeta Saturn ascund un mare secret: pe Saturn s-ar putea să se afle o imensă “poartă stelară” care ne leagă cu centrul galaxiei noastre, dar şi cu galaxia Andromeda!).


Lasă un comentariu