OZN-urile şi cadavrele cu extratereştri nu sunt înmagazinate în celebra „Zonă 51”, ci într-o altă bază subterană secretă – „Area S4”


Toată lumea are părerea că în „Zona 51” („Area 51”), undeva în deşertul din Nevada (SUA) se află ascunse secrete guvernamentale, într-un buncăr subteran. Şi e vorba de OZN-uri şi sau/extratereştri cu care guvernul SUA s-ar afla în contact secret.

Cu toate acestea, e posibil ca „Zona 51” să fie doar o momeală, iar acţiunea reală să se desfăşoare într-un alt buncăr subteran ultrasecret, denumit „Area S4”, aflat la circa 20 de kilometri distanţă, în Munții Papoose.

„Zona 51” a devenit faimoasă atunci când, în 1947, o navă spațială extraterestră s-a prăbușit lângă Roswell, New Mexico. Timp de câteva zile, oficialii guvernamentali au răscolit locul, în ceea ce se presupune că ar fi un accident de balon al Forţelor Aeriene Americane, asigurându-se că se vor şterge orice urmă a ceea ce s-a întâmplat. Persoanele implicate în recuperarea navei au afirmat că rămășițele acesteia şi a pasagerilor ei au fost duse în grabă în „Zona 51”.

Recent, unii detractori au susținut că „Zona 51” nu conţine tehnologii militare guvernamentale secrete, iar orice tehnologie extraterestră este stocată la aproximativ 20 de km distanță de locul celebru, în „Zona S4”. S-ar putea ca guvernul american să permită speculațiile cu privire la „Zona 51” pentru a distrage atenția de la locul adevărat al arhivelor extraterestre. Acest loc de munte ar fi locul perfect pentru a ascunde și a experimenta orice tehnologie extraterestră găsită și, probabil, a studia ființe din alte lumi, care s-au găsit „blocate” pe planeta noastră. Departe de ochii publicului și cu „Zona 51” în rolul de principală „suspectă”, oficialii și oamenii de știință din baza situată sub Munţii Papoose ar fi mai liberi să dezvolte dispozitive extrem de avansate.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO