Site de secrete, stiinta si metafizica

Preşedintele Trump s-a dat de gol atunci când a spus că “eram în cealaltă lume a mea”? Provine el dintr-o altă dimensiune a timpului?

230

Deşi acest eveniment s-a întâmplat în urmă cu aproape 2 ani, merită menţionat… Aşadar, preşedintele nou ales al Americii, Donald Trump, se întâlneşte pe 27 ianuarie 2017 cu premierul britanic Theresa May, cu care ţine o conferinţă de presă (pe care o puteţi viziona integral în acest videoclip YouTube), discutând despre Brexit (ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană).

Nu e nevoie să o ascultaţi toată (circa 2 ore), ci trebuie să vă duceţi la minutul 1h:43min:00sec al videoclipului. Donald Trump spune atunci, în timpul conferinţei de presă, următoarele: “I had a very bad experience… I had something when I was in my other world, I had something when I was in other country (…)”. În traducere – “Am avut o experienţă foarte rea… Am avut parte de ceva când eram în cealaltă lume a mea, am avut parte de ceva când eram în altă ţară (…).”

Acum, întrebarea care se pune e următoarea: la ce se referea Trump când a adus aminte de “mă aflam în cealaltă lume a mea”? Mulţi spun că e vorba de lumea afacerilor, înainte de a fi preşedintele Americii. Dar, există conspiraţionişti care cred că aceste cuvinte ar trebui luate literalmente, Trump dezvăluind (probabil fără să vrea) că provine din altă dimensiune a timpului, ajungând aici, în linia noastră a timpului cu ajutorul unei “maşini a timpului”.

Într-un articol scris în septembrie 2016 – O conspiraţie SF: Donald Trump ar fi făcut călătorii în timp, cu ajutorul unchiului său, profesorul John Trump, care deţinea notiţele secrete ale lui Tesla! – dezvăluiam o teorie a conspiraţiei conform căreia unchiul preşedintelui Trump, John Trump, profesor de la MIT (Massachusetts Institute of Technology), ar fi căpătat notiţele secrete ale savantului Nicola Tesla la moartea acestuia (1943). John Trump a găsit acolo o invenţie fantastică a lui Tesla – călătoria în timp cu ajutorul unei maşini a timpului. Donald Trump a finanţat cercetările privind maşina timpului, pe care a reuşit s-o obţină şi chiar să călătorească cu ea, sub numele faimosului “călător în timp” John Titor. Donald Trump a călătorit în timp, a făcut o avere din informaţiile obţinute şi a făcut schimbări subtile care l-au ajutat să întârzie viitorul sumbru pe care el l-a văzut. De aceea, Donald Trump s-a dat de gol în timpul conferinţei de presă din 2017, atunci când a spus că “mă aflam în cealaltă lume a mea”.

Asta e teoria conspiraţiei, asta v-o prezint… Concluziile le trageţi singuri!

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie