Într-un interviu, un ofiţer rus aruncă „bomba”: în Antarctica se ascunde ceva misterios! Despre ce e vorba?


Un ofiţer ar Armatei Ruse, Eugen Gavrikov, a fost intervievat de site-ul rusesc kramola.info, povestind despre experienţa sa din Antarctica şi spunând că întinderea de gheaţă poate ascunde o piramidă misterioasă, dar şi o infrastructură militară abandonată de cel de-al treilea Reich.

Gavrikov crede că SUA este conştientă despre ceea ce se întâmplă în Antarctica, acolo unde sateliţii arată o gaură de ozon. Nu e nicio coincidenţă că SUA refuză să semneze „Protocolul Kyoto”, iar aceasta spune totul.

De asemenea, conform ofiţerului rus mai sus menţionat, topirea gheţarilor şi gaura de ozon nu pot fi atribuite activităţii umane, ci sunt lucruri generate de ceva mai misterios. În ultima vreme, există o dezbatere despre ceea ce s-ar putea ascunde sub gheaţa din Antarctica. Unii spun chiar că undeva sub continentul îngheţat s-ar putea ascunde un fel de portal sau „stargate” („poartă stelară”), care ar permite accesul la alte dimensiuni.

O altă teorie fascinantă este aceea că, sub stratul gros de gheaţă, s-ar putea găsi urmele unei civilizaţii străvechi, dispărută de mult, sau chiar o lume subterană ce este chiar şi acum locuită de anumite entităţi extraterestre.

Să sperăm că mai multe expediţii şi cercetări pe acest continent de gheaţă misterios vor aduce la lumină adevărul…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock