O aeronavă misterioasă a fost văzută în ziua alegerilor prezidenţiale din SUA (3 noiembrie 2020) în statul Pennsylvania, cel mai important în stabilirea viitorului preşedinte american. Coincidenţă?


Foarte interesant este videoclipul postat pe 3 noiembrie 2020 pe canalul de YouTube „Behind the Scene” şi care a fost filmat în aceeaşi zi de către un martor care se afla într-o şcoală din Philadelphia, Pennsylvania (SUA).

Pe videoclipul YouTube, martorul spune: „Ia staţi… nu ştiu, pare a fi un OZN (…) Ia uitaţi-vă… e atât de ciudat (…) Nu poate fi un balon meteorologic”.

Într-adevăr, OZN-ul e ciudat şi nu pare a fi un balon meteorologic, pentru că se deplasa mult prea repede. Dar, este el de origine pământească sau extraterestră? Părerea mea personală… este o aeronavă secretă pământească, a cărei prezenţă în Philadelphia, Pennsylvania nu e chiar întâmplătoare, chiar în ziua în care au avut loc alegerile prezidenţiale din SUA – 3 noiembrie 2020.

Se ştie că în contextul alegerilor americane, statul Pennsylvania deţine un rol esenţial în stabilirea câştigătorului (are 20 de voturi din cele 270 necesare pentru ca un candidat să devină preşedintele SUA). Ce rol a avut acest OZN în aceste alegeri? Habar n-am, dar n-ar fi exclus să fie o operaţiune ultrasecretă de supraveghere…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip YouTube / Behind the Scenes


Lasă un comentariu