Există tehnologii uluitoare cu „energie cosmică”, provenite de la navele extraterestre, şi care sunt păstrate în secret de autorităţile militare?


Conspiraţionistul şi cercetătorul Steven Greer a scris într-o carte următoarele referitor la tehnologiile extraterestre:

* Una dintre cele mai mari ameninţări pentru liderii securităţii naţionale şi ai armatei este eventuala epuizare a combustibililor fosili şi decadenţa concomitentă a ecosistemului planetar. Odată cu industrializarea rapidă a Chinei, Indiei şi majorităţii lumii a treia, distrugerea ecosistemului se va accelera exponenţial, cu atât mai mult cu cât rezervele de combustibil se vor epuiza rapid. În prezent, noi existăm ca o civilizaţie tehnologică aflată în faza terminală.

* Pe de altă parte, tehnologiile energetice şi de propulsie asociate navelor extraterestre, care utilizează câmpul de energie a punctului zero, nu se bazează pe motoare cu combustie internă şi, prin urmare, sunt nepoluante. Aceste nave deţin deja tehnologii care depăşesc cu o rată inimaginabilă performanţele motoarelor cu combustie internă. Şi se pare că această tehnologie a fost „furată” de către autorităţile şi corporaţiile militare. De exemplu, Ben Rich de la Lockheed Skunworks, înainte de moartea sa, a recunoscut faptul că „avem deja mijloacele de a realiza călătorii interstelare, dar aceste tehnologii sunt blocate în cadrul proiectelor secrete şi ar fi nevoie de o intervenţie divină pentru a le scoate de acolo spre a fi folosite în beneficiul umanităţii…”

* De aceea, ar fi necesară dezvăluirea imediată şi utilizarea acestor tehnologii, pentru beneficiul întregii umanităţi şi pentru salvarea planetei.


Lasă un comentariu