NASA a fotografiat un gigantic „Turn alb” pe Lună? De cine a fost el construit?


Unii oameni susțin că structurile găsite pe Lună urmează un model geometric, de parcă ar fi fost plasate acolo de ființe inteligente. În timpul misiunii NASA Apollo 16, desfășurată la mijlocul lui aprilie 1972, astronauții au făcut sute de fotografii ale suprafeței lunare. Într-una dintre ele, se observă o structură ce seamănă cu un turn alb, ciudat și gigant, iar totul nu pare a fi un defect sau o anomalie în fotografie.

Structura albă impunătoare, sub formă de stâlp, ar avea o înălțime de aproximativ 8 kilometri și ar fi amplasată în interiorul unui mic crater de pe suprafața lunară. La mică distanță de acest pilon, putem vedea și un crater lunar octogonal cu o structură piramidală înălțime de peste 1 km.

Turnul sau pilonul, precum și piramida vizibilă, fotografiate de misiunea Apollo 16, sunt o dovadă clară că majoritatea misiunilor Apollo au fost planificate în primul rând pentru a observa îndeaproape structurile extraterestre de pe Lună.

Într-o altă imagine NASA din misiunea Apollo 16 apar mai multe caracteristici ciudate de suprafață într-o anumită zonă a Lunii. Unele dintre acestea, atunci când sunt evidențiate, par aproape sigur să arate ca nişte antene satelit, în timp ce alta pare să arate orașe extraterestre din partea îndepărtată a Lunii.

Cercetătorii OZN au bănuit de mult că într-adevăr există baze extraterestre sau chiar avanposturi terestre pe Lună echipate cu antene de telecomunicații. Unele dintre fotografiile și filmele NASA au fost ascunse de-a lungul istoriei chiar de agenția spațială americană, pentru ca publicul să nu observe o realitate extraterestră care este acum atât de evidentă încât nu mai poate fi ascunsă cu un asemenea subterfugiu.

Fie în spațiu, fie pe alte corpuri cerești, prezența artefactelor și a așa-ziselor OZN-uri este atât de evidentă încât în ​​fiecare zi, indiferent dacă NASA dorește sau nu.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock