Invenţiile ascunse ale savantului Viktor Schauberger: farfurii zburătoare incredibile, pe bază de forţă diamagnetică (forţă opusă gravitaţiei)


Imagine: prelucrare proprie

Aţi auzit vreodată de Viktor Schauberger? Născut în 1885, el a devenit autodidact, dobândind o cunoaştere profundă în biologie, fizică şi chimie. Fiind extrem de inteligent, Schauberger şi-a propus să dezlege misterele lumii care ne înconjoară.

Una din teoriile fundamentale ale savantului austriac afirmă că viaţa este susţinută de mişcarea de implozie (de fuziune), în timp ce tendinţa explozivă (de fisiune) duce la distrugerea vieţii. Mişcarea de implozie este întotdeauna ecologică şi însoţită de izotermie şi dezvoltare ritmică, în timp ce mişcarea explozivă generează căldură, presiune, fragmentaţie, dezechilibru şi moarte. Schauberger considera că omul a reuşit să aplice, în întreaga tehnologie, doar tendinţa negativă, distructivă, a mişcării – toate maşinile funcţionează pe bază de explozie, căldură şi presiune, fapt care duce inevitabil la distrugerea naturii şi la precaritatea condiţiei umane.

Dispozitivele pe care Schauberger a încercat să le inventeze au la bază forţa diamagnetismului (opusul gravitaţiei); diamagnetismul explică modul în care fiinţele se
pot ridica pe suprafaţa terestră, iar argumentele pot fi găsite pretutindeni în natură.

Un proiect incredibil al inventatorului austriac o maşină cu implozie cu jet de aer, deosebit de eficientă, care, datorită câmpului diamagnetic deosebit de puternic generat, făcea ca dispozitivul să se ridice cu o putere imensă. Potrivit relatărilor, Schauberger a construit câteva modele, dintre care unul avea aproape 2 metri diametru şi era propulsat de un motor electric.

Se pare că Viktor i-a scris unui prieten despre unele aplicaţii realizate în cadrul unui proiect militar secret realizat în cadrul lagărului de concentrare Mathausen. Aeronava lenticulară a zburat în data de 19 februarie 1945, în apropiere de Praga, ridicându-se la altitudinea de 15.000 m în doar 3 minute. Se presupune că prototipul a fost distrus de nazişti, pentru a nu fi capturat de trupele aliate.

Maşina cu implozie cu jet de aer arăta ca în imaginea de mai jos:

Imagine: jnaudin.free.fr + prelucrare proprie

Se aseamănă cu diverse OZN-uri observate de diverşi martori în special după cel de-al doilea război mondial. De aici, trageţi voi concluziile care se impun…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO