A existat vreodată vreun oraş străvechi măreţ – Kayona – construit într-o Antarctică cu o climă mai caldă, cu zeci de mii de ani în urmă?


Istoria antică are mai multe secrete decât credem. Unul dintre aceste secrete este prezenţa unui oraș antediluvian numit Kayona, construit într-o Antarctica antică verde și caldă. Se spune că Kayona ar fi aparținut unei civilizații antice avansate care a depășit civilizaţia sumerienilor, egiptenilor, mayașilor sau incașilor. Se spune că orașul ar fi fost legat de Orașul Cezarilor din Patagonia.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Dar, care este legenda lui Kayona? După cum se știe, Pământul a suferit schimbări geologice drastice care l-au modificat total. El nu a avut întotdeauna aspectul continental actual şi nici nu avea axa de 23,5 de grade în raport cu ecliptica.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​De exemplu, Sahara era o mare, iar Polul Sud nu avea gheață. Lumea a suferit schimbări climatice puternice, după cum a confirmat știința. Cu toate acestea, schimbările climatice nu au fost atât de lente și unele părţi și-au schimbat brusc mediul. Poate chiar ca o consecință a Marelui Potop Universal. Alte teorii menționează schimbările climatice extreme din cauza schimbărilor de poziție a Soarelui sau a radiațiilor din centrul galactic, care au loc ciclic.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Potrivit astrofizicianului Paul Laviolette, acest lucru s-a întâmplat acum 13.000 de ani și s-ar putea întâmpla din nou foarte curând. Indiferent de ce s-a întâmplat, a însemnat înghețarea Siberiei și a zonelor de vest, precum Alaska sau Antarctica.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Herodot a explicat în scrierile sale că, pe baza conversațiilor cu preoții egipteni, civilizația lor a avut 341 de generații de regi. În acest timp, Soarele a răsărit de 4 ori pe partea greșită și de 2 ori a păstrat o cale diferită. Textele lui Herodot au generat multe controverse. Oamenii de știință spun că a existat întotdeauna o rotație și o orbită invariabilă a Pământului. Prin urmare, scrierile antice nu pot fi adevărate.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Textele egiptene afirmă de mai multe ori că „sudul devine nord și Pământul se înclină înainte”. De asemenea, stelele nu au mai apărut în vest, ci în est. În mod similar, egiptenii cunoșteau diferite nume pentru Soarele de Est și Soarele de Vest. Acest lucru sugerează că Pământul ar fi putut suferi mult mai multe schimbări decât credem noi.

În 2017, o echipă de oameni de știință condusă de Erik Gulbranson, de la Universitatea din Wisconsin-Milwaukee, a descoperit o pădure de copaci fosili în Antarctica, reprezentând astfel un indiciu că acolo clima era mai caldă în trecut.

Aşadar, şi orașul pierdut Kayona din Antarctica ar fi putut fi victima acestor schimbări planetare violente. Nu există multe referiri la acest oraș pierdut, dar este cunoscut datorită mesajelor primite prin chanelling de la aşa-numiţii „Maeștri ai lumii subterane”. Ei susțin că acest Kayona ar fi fost legat de misteriosul Oraș al Cezarilor. Se crede că această legendă a fost suficientă pentru a-l determina pe Hitler să trimită expediții în căutarea secretelor sale.

Unii istorici independenți sugerează că unele dintre secretele lui Kayona au fost deja dezvăluite, dar ele încă nu sunt publice. De ce? Motivul e simplu: dezvăluirea acestor constatări ar zgudui fundamentele modului în care a fost construită societatea umană.


Lasă un comentariu