Site de secrete, stiinta si metafizica

Turnul Eiffel, construit pentru a cuceri Franţa de către Germania

4 22

Istoria încearcă să ne convingă că Turnul Eiffel, simbolul Parisului, s-a născut dintr-o idee a burgundului Gustave Eiffel şi că a fost construit drept exponat pentru o expoziţie. Dar unii ar afirma că structura este de fapt cea a unui arhitect progerman şi că această construcţie face parte dintr-un complot pe termen lung al cărui scop ultim este cucerirea Franţei.

Turnul, construit, zice-se, ca piesă centrală a unei Expoziţii Mondiale, a fost destinat să funcţioneze drept stâlp de ancorare pentru zeppeline. Plasarea turnului în mijlocul celui mai important oraş din Franţa ar fi fost ideală pentru aşa ceva, pentru că ar fi permis trupelor să coboare direct în inima Parisului, permiţând astfel o cucerire rapidă şi uşoară la momentul oportun.

E de la sine înţeles că acest plan nu a fost pus niciodată în aplicare, dar cine ştie cine sau ce va ateriza pe Turnul Eiffel în viitor?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie