Un fost militar american crede că oamenii sunt alcătuiţi din 22 de rase extraterestre diferite


Alex Collier este unul dintre faimoșii „contactați de extratereștri”, care susține că de peste 30 de ani a intrat în legătură cu extratereștrii din galaxia Andromeda. Alex Collier pretinde că a vizitat nave extraterestre și a avut conexiuni telepatice cu extratereştrii, timp de decenii întregi. Mulți pasionați de OZN-uri cunoscuți l-au considerat pe Alex credibil, cel puțin în sensul că încearcă să transmită cât mai complet informațiile primite din contactele sale cu andromedanii.

Alex Collier a fost pilot de elicopter în Armata Americană. El susține că a fost îndrumat de doi andromedani, Vissaeus și Moranay, aceştia fiind descendenții vechilor lirani. Andromedanii l-ar fi dus la bordul navelor lor spațiale, unde i-au oferit informații despre spiritualitatea cosmică, despre viața în Univers și despre istoria galactică a Pământului.

Alex Collier a spus că prima sa întâlnire cu andromedanii a avut loc în 1964. Din 1985, el a fost într-o comunicare constantă și consecventă cu aceștia. În 1993, a început să participe la seminarii în care a început să împărtășească informațiile primite de la extratereștri. În 1997, a primit chiar și o amenințare de la niște oameni necunoscuți care doreau ca el să nu mai răspândească informațiile. A luat-o în serios și nu a mai vorbit până în 2002.

Potrivit diverselor interviuri ale lui Collier, el a descris Pământul ca aflându-se sub controlul unor ființe extraterestre „regresive”. Acei extratereștri au venit pe Pământ din sistemul stelar cunoscut sub numele de Alpha Draconis.

Într-una din prelegeri, Collier a spus că vechea rasă extraterestră cunoscută sub numele de „Fondatorii” este responsabilă de construirea mediului planetelor, pe care le face potrivite pentru viață. Andromedenii și pleiadienii credeau că această rasă veche extraterestră se numește „Paa Tal”. El a spus chiar că acei extratereștri sunt capabili să îndepărteze sateliţii, pentru a modifica poziția planetei față de Soare, controlând astfel cantitatea de radiații. Se pare că andromedanii ar putea crea un sistem solar.

Collier a mai susținut ceva şocant: şi anume, faptul că oamenii sunt alcătuiți din 22 de rase extraterestre diferite, care au sosit pe Pământ în momente diferite. Collier a remarcat că andromedanii sunt cu aproximativ 4.300 până la 4.500 de ani înaintea noastră în materie de tehnologie. Ei nu numără anii în 365 de zile așa cum facem noi pe Pământ. Potrivit diferiților extratereștri, un an este un moment în care fiecare celulă din corpul lor se dublează și durează aproximativ 34 de ani.

Dr. Michael E. Salla, un savant binecunoscut în exopolitică, a susținut într-unul dintre articolele sale că extratereștrii de pe alte planete și civilizații trăiesc în pace pe Pământ. Dar pentru extratereștri, oamenii sunt barbari și sălbatici, reprezentând o amenințare chiar și pentru ei înșiși.

Revenind la Alex Collier, acesta a susținut că există aproximativ 135 de miliarde de extratereştri care trăiesc pe planete din cele mai apropiate 8 galaxii de noi. El chiar a spus că atunci când a vizitat una dintre acele planete locuibile, extratereştrii s-au speriat să vadă un pământean, din cauza reputației noastre proaste. În întregul Univers, numai oamenii își puteau face proprii semeni sclavi și îi puteau ucide pentru propriile lor beneficii.


Lasă un comentariu