Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Planeta X ar fi putut înnebuni lumea în timpul revoluţiei franceze din 1789… Conexiuni ciudate între Euler, 1789 şi moartea unui astronom

193

blankAşa cum am mai spus-o şi alte dăţi, eu cred în existenţa planetei X, dar nu legenda fantastică a planetei Nibiru povestită de Sitchin (aşa cum am vorbit în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/sitchin-farsorul-mileniului-3-partea-1-cum-a-innebunit-lumea-cu-planeta-nibiru/). De fapt, chiar NASA a recunoscut din greşeală planeta X (https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-aproape-ca-recunoaste-din-greseala-existenta-planetei-x-nibiru/).

Ceea ce e mai interesant e faptul că am descoperit recent în revista de astronomie “Astronomical Journal”, vol. 96, din octombrie 1988 un articol interesant scris de astronomul-şef al Marinei Americane, Dr. Robert Harrington. Articolul, publicat, aşa cum spuneam, în 1988, îl puteţi citi on-line aici: http://adsbit.harvard.edu/cgi-bin/nph-iarticle_query?bibcode=1988AJ…..96.1476H. Iată câteva fragmente din acel articol:

Planeta X, dacă există, cel mai probabil poate fi găsită în prezent în constelaţia Scorpionului, cu o probabilitate mai mică de a se afla în constelaţia Taurului. În 1930, Tombaugh a descoperit planeta Pluto, ca urmare a cercetării sistematice iniţiate la Observatorul Lowell, ca urmare a predicţiilor făcute de Lowell, ce constata prezenţa unor anomalii în orbitele planetelor (…) Perturbaţiile orbitelor lui Uranus şi Neptun nu puteau fi cauzate de această a noua planetă, ce e prea mică pentru a avea un efect gravitaţional puternic. Aşa că există posibilitatea existenţei cel puţin a unei planete nedectate în sistemul nostru solar.

În continuare, Dr. Robert Harrington face o serie de calcule teoretice despre existenţa planetei X, folosindu-se de datele planetelor Uranus, Neptun şi Pluto. El a ajuns la concluzia că planeta X poate exista, având o orbită de 1019 ani, o axă majoră de 101 UA şi aflându-se la periheliu (adică punctul cel mai aproapiat de Soare şi, deci, într-un fel mai aproape şi de Pământ) la 6 august 1789. Cel mai interesant mi se pare calculul anului 1789…. atunci, în lume a existat o revoluţie sângeroasă, cea franceză, şi începând de atunci lumea s-a schimbat definitiv. Apropierea din 1789 a planetei X a “înnebunit” pur şi simplu lumea şi a creat o stare de agitaţie socială, de a dus la revoluţia franceză din 1789? Habar n-am, dar întrebarea care mi-o pot pune nu e chiar inutilă.

Ca să nu mai spun că într-un articol din 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/pe-bancnota-de-10-franci-elvetieni-apare-planeta-nibiru-o-descoperire-secreta-a-marelui-matematician-euler/) bănuiam că însuşi marele matematician Euler ar fi putut descoperi planeta X (mă rog, Nibiru i-am spus eu atunci, pentru că e mult mai cunoscută aşa). Cum Euler a trăit între 1707-1783, apropierea planetei X de periheliu în 1789 ar fi putut fi mai uşor observată.

Dacă aţi citit articolul meu din octombrie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/astronomi-celebri-din-intreaga-lume-sunt-scosi-din-scena-de-puterea-oculta-pentru-a-nu-ne-oferi-date-despre-planeta-x/) cunoaşteţi continuarea găsirii planetei X de către Harrington. Citez din articol:

În 1991, Dr. Robert S. Harrington, astronomul-şef al Observatorului Marinei Americane, a folosit un telescop de 8 inch în Black Birch, Noua Zeelandă, unul din puţinele locuri de pe Pământ de unde poate fi observată planeta X. El a calculat că aceasta se apropie de jos, la un unghi ecliptic de 40 de grade, la 16 miliarde distanţă de Pământ, cam de 3 ori distanţa dintre Pământ şi Pluto. Dr. Harrington a dovedit că planeta X se află la în interiorul sistemului solar (…) Dr. Harrington a murit de cancer în 1993. Dar oare acest astronom n-a fost oare iradiat, pentru a nu-şi continua cercetările în domeniul descoperirii planetei X?

De ce nu? În definitiv, trăim într-o lume a conspiraţiilor…

Orgoni Crystal