Preşedintele John F. Kennedy a fost asasinat în urma unui complot al temutei societăţi secrete „Skull and Bones”?


Iată ce interesantă teorie a conspirației putem citi în cotidianul britanic „The Express”:

Societatea secretă „Skull and Bones”, ai cărui membri au ajuns chiar şi președinți americani, s-ar afla la originea unui presupus complot conspiraționist pentru asasinarea preşedintelui american John F. Kennedy, susține un documentar senzaţional recent apărut.

Cunoscutul club de fraternitate „Skull and Bones” are membri puternici și ritualuri misterioase, de mult timp fiind asociat cu teorii conspirative sinistre. Printre personalităţile puternice și importante care au fost membri „Skull and Bones” îi amintim pe fostul președinte american George W. Bush sau alte persoane importante din serviciile de informații și din sectorul financiar. Ei sunt temuţi pentru că aceşti „Bonesmen” își folosesc legăturile de putere și de influență pentru a-și face drumul în zona de elită a Americii. George W. Bush spunea în autobiografia sa din 1999 următoarele: „Apoi m-am alăturat lui Skull and Bones, o societate secretă, atât de secretă că nu mai pot spune nimic”.

„Skull and Bones” a fost acuzat de multe lucruri, de la decizia de a folosi bomba nucleară la sfârşitul celui de-a doilea război mondial şi până la asasinarea lui Kennedy. La 22 noiembrie 1963, președintele american John F. Kennedy a fost asasinat când se afla într-o vizită în centrul orașului Dallas, Texas. În „Top 10 Secrete și Mistere” se susține că unii membri ai societății „Skull and Bones” s-au aflat în spatele complotului de asasinare a lui John F. Kennedy. Conspiraţionistul Robert Gorden a declarat: „Desigur că împuşcăturile au provenit din mai multe direcții. Lovitura fatală a venit din față, glontele intrând în zona temporală dreaptă a capului, făcând să explodeze partea din spate a craniului președintelui.”

P.S. Acest articol, însă, nu explică deloc de ce ar fi vrut cei de la „Skull and Bones” să-l asasineze pe John F. Kennedy. Desigur, despre asasinarea lui J.F. Kennedy există o mulţime de teorii ale conspiraţiei, iar pe acest site am prezentat mai multe motivaţii şi posibilii asasini din umbră. Poate că zilele următoare, când se vor împlini 55 de ani de la acest asasinat oribil, voi dedica un articol întreg despre toate teoriile conspiraţiei privind moartea preşedintelui american.

Surse: express.co.uk (traducerea şi adaptarea proprie)
Foto: prelucrata productie proprie folosind wikimedia.org (Commons Creative – free) si flickr.com (Commons Creative – free)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO