NASA aproape că recunoaşte, din greşeală, existenţa planetei X (Nibiru?)

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 29 septembrie 2011, agenţia spaţială nord-americană a ţinut o conferinţă la NASA TV cu privire la asteroizii din apropierea Pământului care sunt detectaţi şi monitorizaţi de telescopul WISE (lansat în decembrie 2009). La această conferinţă au participat mai mulţi oameni de ştiinţă NASA, căci au fost puse şi întrebări din partea telespectatorilor. La un moment dat, un telespectator întreabă dacă NASA poate confirma că planeta X nu va veni după noi în anul 2012. Un oficial NASA, Amy Mainzer (Investigator principal NEOWISE – JPL) nu neagă existenţa planetei X, şi astfel, aproape că îi confirmă existenţa spunând că „planeta X nu va veni după noi”. OK, poate că a spus adevărul: adică planeta X nu va veni în 2012. Dar poate va veni în alţi ani: poate 2017, 2020 sau 2029. Dacă planeta X n-ar fi existat, oficialul ar fi trebuit să spună: „Nu există planeta X. Totul e doar un mit”.

După ce se încurcă şi încearcă să se îndepărteze de subiect, oficialul NASA iar face o greşeală imensă recunoscând prezenţa planetei X, căci ea a spus: „Noi credem că aceasta (adică planeta X) este doar un fel de…”, apoi înţelege greşeala şi încearcă să dreagă busuiocul, adăugând „dacă se află ceva acolo” şi continuând cu „ar putea fi un corp ceresc imens, într-o orbită aproape circulară”. Ce!???

În concluzie, oficialul NASA admite că „planeta X nu va veni după noi (…) Noi credem că ea este un fel de (…) corp ceresc imens, într-o orbită aproape circulară”. Telespectatorul insistă şi îi spune: „Mai vreţi să adăugaţi ceva cu privire la acest subiect?”, iar oficialul NASA începe să vorbească despre… stele pitice brune!

NASA se pare că ştie de circa 30 de ani de existenţa planetei X (vezi întreg articolul https://www.lovendal.ro/wp52/planeta-x-si-steaua-mortii-au-fost-descoperite-inca-de-acum-30-de-ani-iar-noua-ni-s-a-ascuns-acest-lucru/), dar confirmarea oficială a existenţei ei a fost tot amânată. Până când!?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu