Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Conspiraţia site-ului Illuminati.org: ce pregăteşte Illuminati pe 7 decembrie 2011?

90

blankOK, ia să mai intrăm iarăşi în misterioasa lume a Illuminati şi a conspiraţiilor. Am primit un email în care un cititor, după ce a citit pe un forum străin, mi-a oferit un link ciudat: http://www.illuminati.org/. Aşadar, iarăşi Illuminati. Intru pe site şi nu văd nimic: ecran negru. Foarte ciudat… Trec cu mouse-ul peste tot site-ul, în speranţa descoperirii vreunui text ascuns: am succes! Chiar in colţul din stânga al ecranului, dacă ţineţi apăsat butonul din stânga mouse-ului şi trageţi de mouse, veţi descoperi o numerotare inversă de calendar. Astăzi, pe 3 octombrie 2011, ora 7 dimineaţa, numerotarea spune că au mai rămas 65 de zile şi 10 ore. Am stat şi am făcut un calcul simplu: îmi dă 7 decembrie 2011, ora 17. Ce se va întâmpla atunci? Habar n-am.

Mi-am zis că acest site o fi o simplă creaţie a vreunui puştan frustrat. Dar, de curiozitate, am vrut să aflu cine este deţinătorul site-ului. Aici, într-adevăr am avut parte de o mare surpriză. Se pare că proprietarul acestui site chiar are o legătură cu Illuminati (cel puţin după nume): Ancient Order of Bavarian Seers, adică Ordinul Vechi al Profeţilor Bavarieni. Interesant e faptul că Adam Weishaupt, creatorul organizaţiei Illuminati la 1 mai 1776, provenea tot din zona Bavariei, între Illuminati şi Bavaria existând întotdeauna o legătură puternică.

Iată informaţiile obţinute prin WHOIS:

Domain ID: 719004-LROR
Domain Name:ILLUMINATI.ORG
Created On:21-Apr-1995 04:00:00 UTC
Last Updated On:17-Nov-2007 07:17:57 UTC
Expiration Date:22-Apr-2012 04:00:00 UTC
Sponsoring Registrar:Network Solutions LLC (R63-LROR)
Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:23421324-NSIV
Registrant Name:Ancient Order of Bavarian Seers
Registrant Organization:Ancient Order of Bavarian Seers

Registrant Street1:ATTN insert domain name here
Registrant Street2:care of Network Solutions
Registrant Street3:
Registrant City: rums
Registrant State/Province: A
Registrant Postal Code:18222
Registrant Country:US
Registrant Phone:+1.5707088780
Registrant Phone Ext.:
Registrant FAX:
Registrant FAX Ext.:
Registrant Email:h337p9k676c@networksolutionsprivateregistration.com
Name Server:NS1.EASYDNS.COM
Name Server:NS2.EASYDNS.COM
Name Server:REMOTE1.EASYDNS.COM
Name Server:REMOTE2.EASYDNS.COM
Name Server:NS6.EASYDNS.NET
Name Server:NS3.EASYDNS.ORG

Interesant e faptul că domeniul a fost cumpărat încă din 1995, an în care Internetul era la începuturi; aşadar, această societate bavareză a avut grijă încă de la apariţia Internetului să-şi înregistreze domeniul Illuminati.org. În plus, acest Ordin Vechi al Profeţilor Bavarieni deţinea un alt site http://www.illuminatiorder.info, care te întâmpină cu simbolul unei piramide aurii, unul din simbolurile Illuminati.

Revenind la primul site, http://www.illuminati.org/, oare ce se va întâmpla pe 7 decembrie 2011? Se va lansa un conţinut al acestui site? Sau va avea loc un eveniment important pentru Illuminati?

Orgoni Crystal