Un portal interdimensional a fost filmat din Staţia Spaţială Internaţională?


Pe data de 1 aprilie 2023, camera video ce transmite live de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) a capturat un obiect necunoscut care a apărut brusc deasupra Mării Arabiei. Obiectul ciudat nu numai că se transformă în ceea ce arată ca un portal sau o planetă, dar se rotește și se mișcă prin spațiu cosmic până când dispare din nou încet.

Ar putea fi acest obiect un portal interdimensional care oferă o privire asupra unui univers paralel sau ar putea fi un OZN sau un mic corp ceresc care s-a dezvăluit? Deși nu se știe ce ar putea fi obiectul, un comentator de pe YouTube a întrebat: „Ar putea ISS să stratifice o imagine pentru a bloca orice OZN pe care l-am putea vedea și acesta a fost un loc prin care a trecut unul real?”

Orice ar fi fost, rămâne un mister ce s-a întâmplat exact deasupra Mării Arabiei. Observaţi mai jos videoclipul:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock