Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O planetă misterioasă şi uriaşă a fost filmată în Antarctica. Adevăr sau grafică pe calculator?

142

blankIată o nouă înregistrare pe YouTube, destul de controversată şi totuşi e foarte puţin cunoscută. În momentul în care scriu acest articol nu are decât vreo 8.800 de vizualizări (dar sunt sigur că dacă ar fi apărut în mass-media anglo-saxonă – CNN, Daily Mail, BBC etc. – ar fi făcut până în prezent milioane de vizualizări). Cel care a postat videoclipul ne-a oferit următoarele informaţii:

“O expediţie ştiinţifică a înregistrat un obiect necunoscut pe cer, răsărind la acelaşi moment. Este o planetă, întrucât sunt vizibile craterele de pe suprafaţa sa. Este un corp ceresc, are o fază, iar noi iluminăm obiectul. Avem două luni? Obiectul este staţionar şi are diametrul Lunii noastre, deşi nu este Luna. S-ar putea să avem ceva atârnând peste planeta noastră, fiind deasupra Polului Sud. Încă nu ştim ce este…pe Internet toţi spun că e vorba de Nibiru, şi că guvernul ne ascunde adevărul. Ce credeţi? Ce o fi?”

Din comentariile postate acestui videoclip, mulţi cred că acest videoclip e un fals. De exemplu, iată ce spune cineva: “De ce se mişcă camera video atât de mult? Avea fotograful boala Parkinson? Nu, pentru că este o fotografie cu un obiect creat cu ajutorul graficii pe calculator. Persoana care a creat videoclipul îşi mişcă camera sa pe o fotografie, într-o încercare de a crea iluzia unei capturi live.”

Voi aveţi alte idei?

Orgoni Crystal