Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Trupul uman nu este altceva decât o proiecţie, o hologramă a conştiinţei! Fizica cuantică dar şi un caz „miraculos” demonstrează acest lucru!

  •  
  •  
  •  
  •  

trup hologramaÎn acest articol vom explora modul în care corpul dvs. poate fi doar o simplă proiecție holografică a conştiinţei şi cum puteţi influenţa direct această hologramă și, astfel, să aveţi un control complet asupra sănătății fizice a corpului. De asemenea, vom explora în mod special mecanismul exact din spatele acestui principiu.

Unul dintre principiile-cheie ale fizicii cuantice este acela că gândurile noastre determină realitatea înconjurătoare. În secolul XX, s-a dovedit acest lucru, dincolo de orice îndoială, cu un experiment denumit „experimentul duble fante”. Astfel, s-a descoperit că factorul determinant al comportamentului energiei („particulelor”) la nivel cuantic este acela al conștientizării observatorului. De exemplu, electronii în aceleași condiții ar acționa uneori ca particule, iar apoi ca unde (energie fără formă), în funcţie de ceea ce se aşteaptă observatorul ca să se întâmple. Lumea cuantică ne așteaptă pentru ca noi să luăm o decizie, astfel încât să știe cum să se comporte. Acesta este motivul pentru fizicienii cuantici au dificultăţi mari în a defini lumea cuantică. Suntem, în adevăratul sens al cuvântului, stăpânii creației, pentru că noi decidem ceea ce se manifestă.

Ideea că şi trupul nostru este un produs al conştiinţei este una cu adevărat şocantă, dar nu şi imposibilă. Un exemplu clar în acest sens este cazul lui Vittorio Michelli. În 1962 el a fost internat la Spitalul Militar din Verona, Italia, cu o tumoare mare pe șoldul stâng. Medicii știau că nu-l putea ajuta, astfel încât cazul său a fost considerat fără speranță și a fost trimis acasă fără tratament, iar după aproximativ 10 luni osul de la șoldul stâng s-a dezintegrat complet. După aceea, el s-a hotărât să se ducă şi să călătorească la Lourdes, Franța, unde a făcut o baie; la Lourdes este un loc  creștin renumit pentru producerea de minuni. Imediat a început să se simtă mai bine şi şi-a recăpătat forţele. După câteva luni, după ce s-a întors acasă, el simţea că se simte mult mai bine, aşa că a cerut medicilor să efectueze o investigaţie cu raze X; medicii au constatat cu uimire că tumora sa a scăzut. Peste alte câteva luni, nu numai că tumora s-a redus şi a dispărut complet, dar şi osul şoldului bărbatului a început să se regenereze singur. După încă 2 luni, bărbatul putea să meargă din nou, iar câțiva ani mai târziu osul șoldului s-a regenerat complet.

Comisia medicală a Vaticanului a concluzionat: „Este, într-adevăr, un miracol. Mai mult decât atât, aceasta este o dovadă puternică care sugerează că există o structură energetică cu care corpurile noastre materiale se aliniază; este singura explicaţie pentru care osul coxal al lui Vittorio Michelli a știut exact în ce formă să crească din nou, cu excepția cazului în care ar exista un fel de plan energetic, care are instrucțiuni de creștere”.

În medicină, poate că acest lucru nu este necunoscut, dar nu același lucru se poate spune şi pentru fizică. La nivelurile atomice, atomii se leagă unii cu ceilalţi pentru a forma molecule, care au structuri geometrice specifice, de parcă ar exista un fel de „plan energetic” la care ei aderă. Dacă trupurile noastre sunt o proiecție a conștiinței, atunci conștiința noastră ar crea un model energetic în care atomii și moleculele noastre se aliniază pentru a crea corpurile noastre.

Cazul Michelli este un exemplu perfect în a demonstra acest lucru; faptul că bărbatul a început să se simtă mai bine și a început să creadă că el a fost vindecat a reprezentat cheia vindecării sale. Corpurile noastre sunt doar o proiecție holografică a conștiinței noastre; dacă această concluzie şocantă am pune-o în practică, atunci ne-am putea vindeca singuri trupurile, fără a mai avea nevoie de ajutor din exterior.

Pentru a ne vindeca, tot ceea ce trebuie să facem este să ne purificăm energia noastră, astfel încât proiecția energetică a corpului nostru să fie şi ea pură. Dacă avem gânduri malefice, de ură, de invidie, de egoism, cum credeţi că ne-am putea vindeca vreodată? Trupul nostru va reflecta doar ceea ce conştiinţa noastră acumulează şi generează. De aceea, în creştinism dar şi în alte religii se spune să iubim cât mai mult, căci numai aşa putem reflecta un trup sănătos. Durerea şi boala nu se află de fapt în corpul vostru, ci în mintea voastră. De aceea, trebuie să vă schimbaţi atitudinea cât mai urgent, dacă vreţi să aveţi o viaţă cât mai armonioasă şi mai sănătoasă.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu