O femeie povestește cum a fost răpită de extratereștri și dusă instantaneu pe o planetă aflată la sute de ani-lumină distanță


Pentru a explica ”poveştile” privind răpirile extraterestre, la sfârşitul anilor ’80 a fost elaborată o teorie de către psihologi – Fantasy Prone Personality (Personalitate cu înclinaţii spre fantasme), pentru a explica de ce oameni aparent obişnuiţi, raţionali şi evident oneşti, erau convinşi că au zburat cu o navă spaţială extraterestră. Fantasma putea fi atât de puternică, încât era greu de deosebit visul de realitate şi de aceea puteau fi confundate.

Iată, de exemplu, cazul unei femei, pe nume Jayne, care ne povesteşte că într-o seară de iarnă, în ianuarie 1986, se pregătea de culcare. În timp ce se afla pe punctul de a adormi, dintr-odată a simţit o teribilă lovitură de pumn dată de o forţă invizibilă. Apoi, imediat, se trezi pe un tărâm extraterestru, cu picioarele în nisipul fierbinte al unui deşert.

Privind în jur, uimită şi dezorientată, Jayne a constatat că se afla pe o culme. Experienţa era de un realism înfiorător. Fusese smulsă din pat şi dusă, la o distanţă de sute de ani-lumină, prin spaţiu, pe o altă planetă ce gravita în jurul unei stele îndepărtate.

Cerul violet o învăluia ca o armură protectoare. Erau pe cer mai multe sfere de lumină pură, care pluteau cu mişcări extraordinare, ca şi când ar fi râs de zeii fizicii.

Imagini o asaltau şi se succedau rapid, şi ea nu era capabilă să reţină vreuna. Ele erau însă părţi ale unui joc, care incepea să se contureze şi care era adânc implantat în subconştient. O singură sferă mai rămăsese pe cerul violet. Se despărţise de celelalte şi se îndrepta spre ea. Nemişcată, a lăsat-o să se cuibărească în abdomenul ei, cuprinsă de o ospitalitate liniştitoare, alinătoare, calmantă.

Apoi, Jayne s-a trezit…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock