Locuitorii din tărâmul ascuns al Shambalei folosesc o tehnologie de zbor cu cristale mai avansată cu 500 de ani decât tehnologia noastră!

  •  
  •  
  •  
  •  

shambala cristal obiect zburatorShambala este, în concepția unor autori mistici, un centru secret (poate în interiorul Pământului)  de unde este guvernată planeta noastră. Există opinii conform cărora o parte din vehiculele zburătoare neidentificate, care apar din când în când în atmosfera planetei noastre, provin din Shambala! Un OZN provenit din Shambala se bazează pe puterea cristalelor. Cristalul – safir, cuarţ etc. – preia bioenergia pilotului, o amplifică, o transmite printr-un releu de microstructuri sferice şi hexagonale ce au rolul unor amplificatori foarte puternici, iar toată această comandă sub formă de superenergie ajunge în structura pereţilor interiori ai OZN-ului, punând în mişcare, în jurul vehiculului, un câmp de o anumită forţă care, intrând în contact cu câmpul gravitaţional specific planetei, determină o reacţie de deplasare a liniilor de forţă.

Dar OZN-urile nu sunt singurele «obiecte» folosite de ei. Acolo se foloseşte o foarte largă gamă de vehicule. Unul dintre el a fost chiar piramida de cristal. Există şi modele mult mai mari de astfel de piramide pentru deplasări în grup pe principiul teleportării. Această categorie de vehicule – piramidele – a fost combinată cu tehnica montării cristalelor. Toate cristalele pe care cei din Shambala le prelucrează, sunt în stare nativă şi nu artificiale, şi au proprietăţi extraordinare. Cu ele pot face orice, de la mutarea din loc a unor obiecte de dimensiuni uriaşe, până la posibilitatea de a crea prin mijlocirea forţei mentale, din atomii existenţi în atmosferă, orice fel de lucru.

Lucrurile nu se opresc aici. Aceste vehicule, piramidele de cristal teleportoare, constituie doar 1 – 2 la sută din suma posibilităţilor pe care le au. Ar trebui amintit faptul că locuitorii din Shambala deţin mini-platforme asemănătoare unor tăvi din aur masiv. Cu aceste vehicule insolite se fac deplasări pe coridoarele lumii Shambalei. De diferite dimensiuni, structura metalului (aurul) este diferită de ceea ce este aurul cunoscut la noi, în sensul că aliajul, în interior sub formă de sfere, alternează cu structuri hexagonale proiectate tridimensional. În momentul când un om se aşează pe acea platformă, trebuie să lovească, cu o anumită intensitate, folosind o baghetă din material pur şi după un anumit cod pentru a produce în vehicul acea vibraţie care se propagă în tot corpul vehiculului. Structurile microscopice ale platformei au proprietatea de a intra în vibraţie, în rezonanţă, comportându-se ca nişte amplificatori de energie. În acest sens tehnica Shambalei este mai avansată faţă de tehnica noastră aeronautică cu cel puţin o jumătate de mileniu.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu