Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Super umanoizii din stele: „zeii” hinduşi din operele antice din India erau aceiaşi cu extratereştrii Anunnaki din tăbliţele sumeriene?


Deși cercetătorul Zecharia Sitchin este cunoscut în primul rând pentru cercetările sale asupra lumii și istoriei extratereştrilor Anunnaki, studiile sale l-au dus în direcția Indiei antice – și nu e un lucru deloc surprinzător. El a spus la un moment dat: „De îndată ce sanscrita, limba Indiei antice, a fost stăpânită la sfârșitul secolului al XVIII-lea de către savanţii europeni, Europa a început să fie fascinată de traducerile unor scrieri necunoscute până atunci. În centrul acestei literaturi erau Vedele, scripturile sacre despre care tradiția hindusă se credea că nu sunt de origine umană, fiind compuse de zei înșiși într-o epocă anterioară. Împreună cu marile povești epice – Mahabharata și Ramayana -, ele alcătuiesc sursele poveștilor ariene și hinduse despre Cer și Pământ, zei și eroi”.

Este demn de remarcat faptul că Mahabharata și Ramayana, la care s-a referit Sitchin, vorbesc despre bătălii purtate nu doar pe uscat, ci și pe cerul Indiei. În ceea ce privește acestea din urmă, vorbim despre Vimanas – mașini zburătoare misterioase capabile de fapte aeriene incredibile, care se aseamănă cu avioanele de vânătoare militare din zilele noastre. Totodată, se pare că acestea Vimanas erau înarmate cu rachete nucleare, care au distrus orașe și au ucis milioane de oameni. Scenariul acesta este foarte apropiat de cel al extratereştrilor Anunnaki care au folosit şi ei arme nucleare (vezi episodul biblic de la Sodoma şi Gomora).

Chiar în această chestiune, unul dintre cei care au cercetat scrierile antice hinduse, W. Raymond Drake, spunea în 1973: „Această epopee minunată a „Ramayana”, inspirație a marii literaturi clasice a lumii, ne intrigă cel mai mult astăzi prin aluziile sale frecvente la vehiculele aeriene și bombe anihilante, pe care le considerăm a fi invenții ale propriului nostru secol XX, imposibile în trecutul îndepărtat. Cercetătorii literaturii sanscrite își revizuiesc ideile preconcepute și descoperă că eroii Indiei antice erau echipați cu avioane și rachete mai sofisticate decât cele cu care ne lăudăm astăzi”.

Un alt cercetător, David Hatcher Childress, o autoritate în istoria Indiei, scria în 2003 următoarele: „Conform textelor indiene antice, oamenii aveau mașini zburătoare care erau numite „vimanas”. Epopeea indiană antică descrie o vimana ca fiind un avion circular cu două niveluri, cu hublouri și o cupolă, așa cum ne-am imagina o farfurie zburătoare”.

Acum… revenind la similaritatea dintre extratereştrii Anunnaki descrişi de Sitchin din tăbliţele sumeriene şi zeii hinduşi: în versiunea lui Sitchin a evenimentelor, Anunnaki atinsese nemurirea sau erau foarte apropiaţi de ea. Zeii din India au făcut la fel. Atât zeii hinduşi, cât și Anunnaki sunt percepuți de cercetătorii OZN ca fiind extratereștri. Atât în India, cât și în acele zone ale planetei unde au dominat Anunnaki, vedem dovezi și relatări care sugerează existenţa unui război atomic antic.

Toate acestea ridică o întrebare evidentă: Anunnaki și zeii hinduşi (Devas) erau de fapt aceleaşi fiinţe extraterestre? Comparând textele din scripturile hinduse cu traducerile lui Zecharia Sitchin, putem observa o asemănare foarte puternică între zeii sumerieni și zeii hinduși. Vechii hinduși nu vorbeau despre creaturi mitice sau zeități fanteziste, ci despre ființe reale – super umanoizi veniți din stele.


Lasă un comentariu