Dezvăluirile generalului român Emil Străinu despre Insula Paştelui: statuile gigantice de acolo sunt nişte antene de comunicaţii cu extratereştrii!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Această planetă nu încetează în a ne dezvălui mistere după mistere, unele descifrate, altele secretizate, iar o parte în curs de înţelegere şi aflare. Pe teritoriul ţării noastre ajung puţine informaţii, din păcate, despre ultimele descoperiri şi experimente ce au loc în lume. Norocul nostru, al romanilor, este că avem câteva personalităţi apreciate la nivel internaţional. Şi uite aşa, din când în când, ne mai stropesc şi pe noi la rădăcina cu câte o informaţie şi un dram de cunoaştere a ceea ce se întâmpla în culisele ştiinţifice, şi nu numai. Generalul de brigadă dr. Strainu Emil, actual consilier al Parlamentului României în probleme neconvenţionale şi asimetrice, a oferit cotidianului „Gardianul” un interviu şi câteva dezvăluiri din călătoriile domniei sale. În prezent, domnul general Strainu Emil este directorul Centrului de Studii Psihotronice şi Ufologice, personaj cunoscut şi mediatizat în toată presă românească, tocmai datorită pregătirii sale ştiinţifice din cadrul armatei, cercetător recunoscut pe plan internaţional în cadrul UFO. Să urmărim mai departe istorisirile domnului general.

Rep: Bună ziua, domnule general. Ne bucurăm să vă regăsim după o lungă perioadă de timp, în care parcă aţi fost dispărut. Nu a mai dat nimeni de dumneavoastră. Pe unde aţi umblat?
Gen: Pentru început aş dori să vă spun că am avut două deplasări în insula Malta, unde m-am ocupat cu câţiva colegi englezi de structurile megalitice care se găsesc pe această insulă. În momentul de faţă se cauta să se facă o legătură între aceste structuri megalitice şi cele care se găsesc în Anglia la Stonehenge.

Rep: Am înţeles că aţi fost în America de Sud.
Gen: Da. După Malta am participat la o călătorie în America de Sud cu ţinta directă insula Paştelui. Am fost în Argentina, Chile, Bolivia şi la 3.600 km de Santiago de Chile în Insula Paştelui.

Rep: Bănuiesc că toate acestea au legătură cu sfera UFO logiei şi celelalte civilizaţii.
Gen: Da. Am mers în Chile pentru deşertul Atacama. Este cel mai uscat deşert din lume, acolo nu a plouat niciodată, acolo oamenii care trăiesc nu au văzut niciodată o ploaie, nu mai vorbim de zăpadă sau de alt timp de precipitaţii. Aici se construieşte cel mai mare radio-observator din lume, în localitatea Alma, este coordonat de NASA şi USAAF în colaborare cu englezii, acest spaţiu fiind închiriat de către statul argentinian pe o perioadă de 99 de ani. Construcţia este ceva extraordinar, este foarte mare, iar dacă timpii de punere în funcţiune se vor scurtă cât mai mult, vom avea surpriza extraordinară de a recepţiona, în sfârşit, mesaje care să conţină informaţii şi prin care să putem lua legătura cu alte civilizaţii. De aici m-am deplasat în sudul continentului în zona strâmtorii Magelan, la vestitul far de la capătul lumii despre care a scris Jules Verne, am vrut neapărat a merg şi să văd ce se întâmplă cu pinguinii şi cu efectele încălzirii globale.

Rep: Să revenim către UFOlogie şi hai să spunem lumea ezoterică a altor civilizaţii. Spuneţi-ne, ce aţi descoperit acolo? Aţi văzut lucruri pe care nu mulţi oameni le văd într-o viaţă.
Gen: În primul rând, spectacolul insulei Paştelui este fascinant. Părerea mea personală este că ceea ce se afla acolo nu are nici o legătură cu ceea ce numim civilizaţie umană.

Rep: Puteţi dezvolta?
Gen: Tipul de hominit care este sculptat în aceste statui nu are nici un fel de legătură cu fizionomia vreunei rase de pe Terra existente sau care ar fi existat aici, sunt statui cu capul alungit şi foarte, foarte mare, cu urechi foarte lungi şi nas foarte mare. Raportat la trunchi ar fi cam două treimi din el.

Rep: Există un anumit număr de statui acolo?
Gen: Da. Sunt peste o mie de statui. În picioare la ora asta mai sunt în jur de 100, din numărul total de statui, două au fost luate, una se găseşte la Santiago de Chile, iar a doua la British Museum. Sunt statui de 15 metri înălţime şi 120 de tone greutate.

Rep: Bănuiesc că sunt sculptate cu o tehnică pe care noi nu o cunoaştem în momentul de faţă.
Gen: Aceasta rocă bazaltică este deosebit de tare şi conţine o cantitate imensă de fier, deci ar trebui să lucrezi cu o unealtă care să aibă o densitate de fier cel puţin superioară faţă de cea a rocii.

Rep: Ar putea fi vorba şi de lasere?
Gen: Sigur. Ne putem imagina că o civilizaţie anterioară noua ar fi putut să construiască aceste statui. Modul de aşezare, cât şi a celorlalte artefacte legate de aceste statui nu au o reprezentare în sistemul nostru actual şi nici al civilizaţiilor cunoscute nouă. Sunt nişte statui care privesc spre cer. Toate sunt direcţionate către mare şi cu faţa îndreptată spre cer. O ipoteză pe care am lansat-o eu acolo, care a fost făcută publică şi care s-a bucurat de o atenţie dosebită, este aceea că aceste statui nu au neapărat un rol decorativ sau simbolic, ci mai degrabă sunt un fel de antene. Ele fiind de fapt elementul vibratoriu pentru un anumit tip de energie prin care se realiza o comunicare cu un alt corespondent are se afla în afara spaţiului terestru.

Rep: Aţi făcut vreo proba, vreun experiment la faţa locului în urma căruia să ateste spusele dumneavoastră?
Gen: Da. Din experimentul pe care l-am făcut cu nişte generatoare de semnal prin care am încercat să iradiem aceste statui, semnalul de răspuns, semnalul vibratoriu este foarte puternic, este amplificat. Pe de altă parte, armata americană şi cea din Chile au construit acolo o pistă de aterizare de 4 km şi au adus foarte multe instalaţii radio-electronice. Dacă ajungi pe insula constaţi că sunt mai multe antene decât palmieri.


Lasă un comentariu