Armata Americană s-a războit 3 zile cu „entităţi non-umane” venite din iad! În lupta aprigă s-au folosit „mini-tunuri” cu raze laser!

  •  
  •  
  •  
  •  

razboi cu demoniDe pe fotul blog deveghepatriei.wordpress.com (blog dedicat mişcării legionare, pe care eu nu o agreez), am găsit totuşi un articol foarte mare, din care extrag cel mai interesant fragment (din punctul meu de vedere):

Suntem în dimineața zilei de 11 spre 12 martie 1984, ora 05:47, în localitatea Tucks din statul american Nebraska (…) La ora 06:11, pe cerul întunecat, apare o formațiune gazoasă neregulată, sub formă de pâclă extrem de densă, ce se lasă ușor către pământ. La ora 07:15 minute, cetățenii aud zgomote infernale, un fel de țipăte ale unor oameni supuși la chinuri groaznice: din ceața respectivă apăruseră „oameni” cu haine fumegânde ce păreau soldați decedați cu secole în urmă. Erau entități non-umane conform celor raportate la fața locului, cu alte cuvinte, venite din iadul pomenit de Biblia creștină, și fără avertisment s-au așezat în linie și au început să atace populația civilă.

Cu maximă proximitate au fost alertate Garda Națională și Armata Americană, pregătiți ca pentru războiul din Vietnam. Seara, după confruntări tragice, au reușit să captureze doi „soldați” non-umani. Legați fedeleș la mâini și la picioare, erau cât se poate de umanoizi ca forma a corpului, au fost duși în cortul generalului care se afla la conducerea operațiunii…brusc au „înviat” și unul din ei repeta cu o voce guturala: „Soseste după noi, soseste…” CIA și NORAD se află și la ora actuală în posesia înregistrărilor video făcute la fața locului și acolo se aude destul de limpede ce repetă „soldatul” în cauză.

Luptele au durat între două și trei zile, orașele respective au fost transformate în ruine și înconjurate la fel ca în războiul din Vietnam, la sfârșitul acestei perioade de timp au apărut ca „din senin” trupe aeropurtate cu niște arme nemaivăzute la vremea respectivă: un fel de mini-tunuri care emiteau raze laser pe distante foarte mari! Atacatorii au fost învinși imediat, maxim două ore, și trupele apărute că „din senin” au curățat zona la modul „luăm cu noi și un ac dacă îl găsim”. La vremea respectivă a fost un scandal uriaș în Statele Unite, pe această temă și puteți căuta informații cu ajutorul Internetului.

Trupele de intervenție apărute la fața locului, conduse de un chinez cu o înălțime de 1.60, vorbeau în cea mai curată limbă română!

P.S. Interesantă povestire! V-am spus de mai mult timp că, din punctul meu de vedere, extratereştrii nu există, ci există doar fiinţe interdimensionale, venite din alte universuri paralele sau dimensiuni.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu