Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost militar american a fost atacat noaptea în cameră de o umbră malefică groaznică

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPe 27 iulie 2012, o televiziune americană a ţinut un interviu cu Karl Marlantes (vezi aici interviul), un fost sergent american aparţinând Marinei americane, acum un om de afaceri de succes. El a avut parte de o experienţă de război traumatizantă, în care s-a confruntat cu aşa-zisul „rău”. Marlantes a spus că războiul l-a învăţat despre natura răului şi că răspunsul găsit a fost uimitor. El a mai declarat că răul este un lucru real…e „ceva ce există”, parte a lumii noastre: „Creştinii vin cu acest concept de diavol, pe care eu nu-l cred aşa, dar totuşi eu cred că trăim într-o lume a opusurilor, iar răul cu siguranţă că există.”

În timpul războaielor la care a participat, puşcaşul marin a fost martorul la uciderea camarazilor săi, el însuşi ucigând o serie de duşmani în bătăliile pe care le-a purtat. După ce s-a întors acasă, Marlantes a simţit că este vizitat de o prezenţă supranaturală. „Într-o noapte am simţit o prezenţă care se afla în cameră, şi care m-a îngrozit de tot, fiind ceva dincolo de ceea ce am întâlnit vreodată în viaţa mea. Era un fel de umbră…ceva care cuprindea camera şi care mă învăluia şi pe mine.” Vă daţi seama că acest puşcaş marin era obişnuit cu toate fricile şi nu s-ar fi speriat de aproape nimic pe lumea această…decât de această „umbră” a răului. El a mai adăugat: „Era ceva ce simţeam. Era absolut real.” Pentru a astâmpăra acest spirit malefic, a fost nevoie de folosirea unui crucifix pe care Marlantes îl avea asupra sa.

După acest eveniment înfiorător, Marlantes s-a dus să viziteze un călugăr, iar acesta i-a sugerat că e posibil să aibă de-a face cu o forţă mai puternică decât s-ar crede de la bun început. După ce a consultat şi un indian şaman, acesta i-a spus militarului că a fost atacat de mai multe spirite malefice, recomandându-i o practică şamanistă pentru a scăpa de forţele întunecate.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu