O posibilă răpire extraterestră a fost surprinsă de Google Earth pe imaginile de pe satelit


Un entuziast ufolog, pe nume John Mooner, a rămas mască, atunci când a găsit imagini pe Google Earth imagini cu el, atunci când se află faţă în faţă cu extratereştrii. John este convins că imaginile sunt dovezi incontestabile că el ar fi fost răpit de o specie extraterestră. Cu toate acestea, el spune nu are absolut nicio amintire a întâlnirii bizare.

Mooner a dat peste imaginile extraordinare, atunci când s-a confruntat cu probleme tehnice cu aplicația Google Earth care era instalată pe calculatorul lui. El s-a dus să caute o alternativă, atunci când a descoperit hărțile prin satelit Google. Ca şi test, el a decis să caute într-o zonă în care a văzut un OZN în anul precedent.

„Am rămas fără cuvinte de ceea ce am văzut”, a spus el. Mooner a descoperit că aparatul de fotografiat din satelit a capturat imagini ale unei răpiri extraterestre în curs. Şi, ca și cum cazul nu ar fi fost suficient de șocant, bărbatul a constatat că el înşişi a fost victima răpirii. El a spus că imaginea din satelit arată destul de clar cum el se luptă şi rezistă atacului unui extraterestru gri. Într-una dintre imaginile s-ar observa cum Mooner încearcă să lupte împotriva extraterestrului, lovindu-l în față.

„Cel mai ciudat lucru despre acest incident capturat este că nu-mi amintesc nimic din toate acestea”, a spus Mooner. Cu toate acestea, el a spus că a avut episoade sporadice de-a lungul anului 2016, în care a avut o impresie clară că „timpul lipsea”.