Ce caută un „extraterestru” pe acoperişul Casei Albe? E filmul autentic sau fals?


În mai 2017 scriam acest articol – O lumină roşie misterioasă a fost văzută în interiorul Casei Albe, sediul preşedintelui SUA. Ce experimente secrete se fac acolo? – în care vorbeam despre prezenţa a mai multor flash-uri de culoare roşie din interiorul Casei Albe, reşedinţa oficială a preşedintelui american. Aceste flashuri misterioase au fost observate de jurnalistul Robbin Simmons, de la postul de televiziune american WSVN şi ele au fost remarcate duminică, 28 mai 2017, la ora 20:30. Mai multe camere video live au arătat această lumină roşie, care a “vibrat” aproximativ 20 de minute.

Categoric, ceva misterios are loc la Casa Albă, întrucât, conform unui videoclip postat pe YouTube de utilizatorul „Paranormal Elite” pe 7 octombrie 2017, se poate observa ceea ce ar putea fi un „extraterestru” care se plimbă pe acoperişul Casei Albe! În descrierea videoclipului, apar următoarele:

„Un turist din China a vizitat recent Washington DC, când a văzut o creatură ciudată pe acoperișul Casei Albe. Ne-a trimis imaginile și crede personal că acolo se află cu adevărat un extraterestru care a fost surprins în filmare.

Omul care ne-a trimis filmul vrea să rămână anonim. El spune că se afla într-o vacanță de familie la Washington D.C și a dorit să vadă Casa Albă și să facă nişte fotografii și filmuleţe. Toți au început să arate spre acoperiş, așa că și-a scos telefonul și a surprins o creatură misterioasă deasupra Casei Albe. Omul care a filmat acest videoclip crede că acesta reprezinta o dovadă a extratereştrilor care vizitează Pământul. A reușit să capteze în jur de 10 secunde de film cu această creatură, înainte ca telefonul să fi rămas fără spaţiu de memorie. După aceea, martorul susține că extraterestrul a mai stat acolo timp de vreo 30 de secunde, înainte de a coborî în Casa Albă.

Este acest film autentic și el descrie un extraterestru surprins pe video? Ce credeţi? Scrieţi-vă părerile în comentariile de mai jos!”

Unii utilizatori cred însă că acest videoclip este unul fals. De exemplu, un tip pe nume Nos Carl spune următoarele: „Sunt dezvoltator de jocuri şi fac asemenea chestii în special în animaţiile 3D”. E adevărat că acum, având la dispoziţie tehnologie atât de modernă, fotografiile şi videoclipurile pot fi falsificate uşor. Dar oare de câte ori am fost minţiţi până în prezent şi cu alte filme care ni s-au oferit la televizor?

Dar, să presupunem că filmuleţul ar fi autentic. Într-adevăr creatura de pe acoperiş e foarte ciudată, semănând cu ceea ce ar putea fi un extraterestru. Ce ar căuta la Casa Albă? S-ar dovedi încă o dată că legăturile între oficialităţile SUA şi extratereştri nu sunt chiar poveşti SF?

 


Lasă un comentariu