Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce anunţ „incredibil” despre planeta Marte va face NASA luni, 28 septembrie 2015? Va recunoaşte NASA existenţa civilizaţiilor extraterestre vechi de pe „planeta roşie”? Haideţi să ghicim…


viata pe Marte NASAUnii dintre voi probabil că aţi auzit ştirea conform căreia NASA va face luni, 28 septembrie 2015, un anunţ extrem de important despre planeta Marte, totul în cadrul unei conferinţe de presă. Citez de pe palmbeachpost.com:

Agenția Spațială Americană (NASA) va dezvălui o descoperire științifică majoră despre planeta Marte pe care o explorează. Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul său, NASA a reușit să rezolve un mister de lungă durată cu privire la Marte și va dezvălui concluziile sale la o conferință de presă, luni, la 11:30 EST.

Evenimentul va avea loc la James Webb Auditorium din sediul NASA din Washington și va fi transmis în direct atât pe TV NASA, cât și pe site-ul agenției. Conferinţa va fi ţinută de Jim Green, directorul ştiinţific NASA, Michael Meyer, şeful misiunii de explorare de pe Marte şi de alţi trei profesori universitari de la Georgia Tech şi de la Universitatea din Arizona, Tucson.

Nu este clar în acest moment exact ceea ce oamenii de ştiinţă au descoperit pe Marte; cu toate acestea, este posibil ca mai multe detalii vor apărea mai aproape de momentul anunțului.

P.S. Eu zic să nu vă faceţi multe iluzii cu privire la anunţul pe care îl va face NASA. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi, acum aproape 5 ani, pe 15 noiembrie 2010, NASA anunţase că va susţine o conferinţă de presă pentru a discuta despre „descoperirea unui obiect excepţional în vecinătatea noastră cosmică de către satelitul spaţial cu raze X Chandra”. Mulţi văzuseră în acel anunţ drept confirmarea că s-a găsit în sfârşit „planeta X” sau „Nibiru” în sistemul nostru solar (vedeţi articolul pe care îl scrisesem cu 2 zile înaintea de conferinţa de presă de atunci – NASA va anunţa luni, 15 noiembrie 2010, o descoperire excepţională. Să fie Nibiru?). După două zile, după conferinţa de presă din 15 noiembrie 2010, mulţi au fost extrem de dezamăgiţi. NASA a anunţat că „obiectul cosmic din vecinătate” este, de fapt, o simplă gaură neagră aflat la… 50 de milioane de ani-lumină! (NASA şi-a bătut joc de noi: “obiectul excepţional din vecinătate” e de fapt o gaură neagră aflată la 50 de milioane ani-lumină).

Aş vrea să cred că pe 28 septembrie 2015, NASA va avea curajul să declare public că viaţa inteligentă a existat odată pe Marte, dar ea a fost apoi „rasă” de pe suprafaţa acestei planete. Există o mulţime de artefacte care fac această dovadă, inclusiv imensul cap de om sculptat din regiunea Cydonia de pe Marte. Destul de recent am scris acest articol (Oamenii de ştiinţă susţin că pe Marte ar fi putut exista în trecut o atmosferă care să susţină viaţa! Poate că marţienii au existat cu adevărat cu milioane de ani în urmă, dar apoi au migrat pe Pământ!), în care mă întrebam dacă nu cumva viaţa inteligentă a existat odată pe Marte, în trecutul planetei şi dacă nu cumva au existat vechi civilizaţii extraterestre care s-au mutat apoi pe Pământ, după ce „planeta roşie” a fost distrusă de un asteroid sau o cometă. În 1976, atunci când sonda spaţială Viking transmitea primele imagini cu “planeta roşie”, s-a constatat, cu multă uluire, că Marte nu era foarte diferit de Pământ. Multe regiuni de pe Marte seamănă cu locuri de pe Pământ, cum ar fi Valea Morţii. Există din ce în ce mai mulţi oameni de ştiinţă de top care au sugerat că Marte ar fi putut exista o atmosferă foarte asemănătoare cu atmosfera Pământului, dar aceasta a fost anihilată. Sunt unii care sugerează că pe Marte ar fi avut mai multe explozii nucleare puternice, întrucât pe planeta roşie s-a descoperit Xenon-129, ce este produs de exploziile nucleare.

Pot să bănuiesc ce va declara public NASA pe 28 septembrie 2015: că, în trecut sau chiar în prezent, pe această planetă ar putea exista forme simple de viaţă, „unicelulare”. Nimic despre viaţa inteligentă şi vechi civilizaţii. Acestea vor fi, probabil, doar informaţii ascunse pe care oamenii de rând n-ar trebui să le afle… S-ar putea însă nici măcar acele forme de viaţă „unicelulare” să nu fie anunţate, ci poate doar descoperirea unor surse de apă.


Lasă un comentariu