Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

NASA şi-a bătut joc de noi: “obiectul excepţional din vecinătate” e de fapt o gaură neagră aflată la 50 de milioane ani-lumină

141

blankAşteptată cu mare interes (https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-va-anunta-luni-15-noiembrie-2010-o-descoperire-exceptionala-sa-fie-nibiru/) marea conferinţă a NASA a stârnit dezbateri interminabile în presă şi speculaţii uriaşe. Marea majoritatea a site-urilor anunţau inevitabila descoperire a planetei Nibiru, a extratereştrilor care vor ateriza pe Pământ, a unor comete şi asteroizi ce vor lovi Pământ…Dezastrul era inevitabil.

Dar iată că nimic din toate aceste lucruri nu sunt adevărate. NASA ne-a păcălit. Pentru că “obiectul excepţional” e de fapt o gaură neagră tânără, observată după explozia unei supernove uriaşe, SN1979C. Distanţa de la Pământ la respectiva gaură-neagră e de…50 de milioane ani-lumină! Unde e “vecinătatea cosmică” de care s-a vorbit iniţial în comunicatul NASA? De ce atâta tam-tam pentru un eveniment cosmic important doar pentru astronomi, nu şi pentru oamenii de rând? A vrut NASA să testeze reacţia lumii la un anunţ incitant?

Orgoni Crystal