Există un tărâm necunoscut de fizica clasică, cu energii incredibile (de trilioane de ori mai mari decât energiile Universului nostru), care este afectat de conştiinţa umană!


constiinta energie vidProfesorul emerit William A. Tiller de la Universitatea din Stanford a cercetat un nivel de realitate fizică nedetectabil până în prezent cu instrumentele de măsură convenționale. El spune că există două tipuri de substanțe:
1. Nivelul electric (atom/moleculă): Substanțele de pe acest nivel pot fi măsurate cu instrumentele traditionale. Le putem măsura întrucât ele se bazează pe încărcarea electrică.
2. Nivelul undelor de informaţii magnetice: Tiller explică într-o introducere la cercetările sale: „Acest nou nivel de substanță, întrucât pare să funcţioneze în vidul fizic (spațiul gol dintre particulele electrice fundamentale, care alcătuiesc atomii şi moleculele noastre normale), este în prezent invizibil pentru noi și pentru instrumentele noastre tradiţionale de măsurare.” Acest al doilea tip de substanță are o mare putere, fiind afectat de gândirea umană.

Tiller a vorbit despre nivelul undelor de informaţii magnetice într-un interviu pentru documentarul “What the Bleep Do We Know?” („Ce naiba ştim cu adevărat?”) El a comparat energia latentă a întregului Univers cunoscut cu energia latentă în vid în interiorul unui singur atom de hidrogen. Energia latentă dintr-un singur atom este de un trilion de ori mai mare decât energia existentă în spaţiul Universului cunoscut! „Doar puţin vid depășește toată masa tuturor planetelor și stelelor”, a spus el. Această comparație presupune că Universul este destul de plat, lucru cu care sunt de acord majoritatea astronomilor.

Tiller a spus că aceste calcule nu sunt 100% exacte, dar ele sunt suficient de precise pentru a ne da o idee despre cantitatea de energie prezentă în acest al doilea tip de substanță. Omul de ştiinţă crede că el a fost capabil să detecteze această substanță (până acum invizibilă), dar numai atunci când ea interacționează cu nivelul electric al atomilor şi al moleculelor, pe care noi îl putem măsura în mod convențional. Iar conştiinţa umană stimulează această interacțiune. O intenție proiectată din mintea unei persoane pare să crească conductivitatea dintre nivelul atomic / molecular și nivelul de vid. „Conștiința ridică nivelul înalt de energie termodinamică a vidului, şi atunci putem accesa fizica vidului” spune Tiller. „Accesarea acestei noi fizici permite aducerea de efecte de neimaginat.” Conștiința poate, într-un fel, afecta sau interacționa cu o putere mai mare decât orice alt instrument convenţional capabil să măsoare.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO