O, Dumnezeule! Un martor susţine că a văzut un OZN gigant mai mare decât muntele! După aceea, memoria evenimentului i-a fost ştearsă timp de două săptămâni!


OZN mai mare ca munteleUn martor din California îşi amintește o întâlnire cu un OZN care era mai mare decât muntele de unde venea, aflăm dintr-o mărturie din martie 2014, publicată în baza de date de OZN-uri MUFON. Evenimentele au avut loc pe 10 august 1985. Martorul și prietenul său doreau să se ducă la culcare în maşină (căci era noapte, iar celelalte persoane dădeau o petrecere în jurul unui foc de tabără), atunci când obiectul necunoscut a fost observat pentru prima dată pe partea cealaltă a râului unde se aflau ei.

„Nu au existau copaci pe acea parte a râului”, a declarat martorul. „Era doar un deal gol. Dar obiectul era enorm! Mai mare decât muntele de unde venea! A coborât uşor de pe munte și venea direct peste tabăra noastră. Avea lumini de formă triunghiulară în partea de jos, ca și cum acolo s-ar fi aflat nişte mici nave triunghiulare. Luminile triunghiulare erau de culoare roșie, verde şi galbenă. Iar luminile din jurul lor erau albe.”

Obiectul necunoscut putea fi chiar şi auzit. „Făcea pur şi simplu sunetul unei păsări-colibri și zbura chiar deasupra noastră. Dar, unde ne aflam noi erau pini înalţi, aşa că, după ce a trecut deasupra noastră, nu l-am mai putut observa.”

Dar, cel mai ciudat lucru dintre toate îl reprezintă faptul că nimeni nu şi-a amintit OZN-ul imediat după eveniment. Ca şi cum le-ar fi fost şterse temporar memoriile! „Nimeni nu şi-a amintit acest obiect a doua zi, ci după vreo 2 săptămâni amintirile au început să se reîntoarcă; şi atunci, toți am început să vorbim despre asta.”

Ciudatul eveniment a avut loc în Parcul Naţional Tahoe din California, lângă lacul artificial Boca Reservoir, aproape de oraşul Truckee. Raportul MUFON nu include fotografii sau videoclipuri doveditoare.

Sursa articolului: examiner.com.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock