Războiul galactic al extratereştrilor este prezentat şi în Biblie?


Sistemul nostru solar se află cam la 30.000 de ani-lumină de centrul Căii Lactee, galaxia noastră. Se poate spune că trăim aproape de periferia galactică. Cu toate acestea, omenirea Pămîntului a fost permanent sub atenţia altor fiinţe extraterestre. Iată ce informaţii avem referitor la civilizaţiile extraterestre:

În Univers există viaţă raţională, ca şi pe Pământ. Trebuie să admitem că noi nu suntem singuri în acest Univers. În această parte a Universului, în care Calea Lactee este vecină cu alte cîteva zeci de galaxii, există o vastă structură, alcătuită din sute de milioane de civilizaţii, numită Federaţia Galaxiilor. Ea cuprinde nenumărate planete, sisteme stelare şi dimensiuni, şi toate lucrează la existenţa armonioasă a tuturor formelor de viaţă. La nivelul Căii Lactee, structura care există, formată din civilizaţii de pe 175 de milioane de planete, este numită Federaţia Galactică a Lumilor, în care fiecare rasă şi civilizaţie îşi are reprezentanţii săi.

Federaţia Căii Lactee este printre cele mai bătrâne din roiul acesta de galaxii locale, astfel că rasele care o conduc sunt extrem de avansate. Dar cum s-a ajuns la o asemenea configuraţie de rase şi civilizaţii?

Înaintea Marelui Război Galactic, care a avut loc în urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, exista în cuprinsul Căii Lactee o structură organizatorică formată din 33 de confederaţii galactice. Conflictul a pornit din zona constelaţiei Lyra, între Umani, Feline, Cariani, pe de o parte, şi Reptilieni, pe de altă parte. Legendele păstrate în Arhiva Federaţiei Galactice spun că rasa reptilienilor, numită Serpen, a intrat în dimensiunea noastră venind dintr-un alt Univers, cu intenţii invadatoare. Mai precis, au trecut din universul astral către dimensiunea fizică, luând forme întrupate. Invazia a fost iminentă şi pericolul foarte mare, deoarece rasa Serpen, care are trei subrase, este de tip agresiv-războinic, cuceritoare, şi nu ţine seama de liberul arbitru. În Marele Război Galactic au fost implicaţi apoi şi cei din Orion, din Arcturus şi din Vega.

Cât de veridice sunt asemenea informaţii? Amintiţi-vă că şi în Biblie scrie despre războiul din ceruri, pe care îngerii lui Dumnezeu l-au dus împotriva celor întunecaţi. Si la noi în popor există încă legende despre eroii solari ai luminii care se războiau cu balaurii (rasa Serpen aşa arată, ca nişte reptile, balaurul fiind un fel de şarpe). Aşa că de ce nu am crede că informaţiile sunt adevărate?

Alte seturi de informaţii spun că războiul a fost crâncen; rasa reptiliană fiind plină de agresivitate şi cruzime, a câştigat teritorii vaste şi a decimat Imperiul Umanilor, urmărindu-i prin multe zone ale galaxiei. O parte din supravieţuitorii Războiului Galactic au migrat din Lyra şi Orion către constelaţia Pleiadelor, apoi o altă grupare a luat calea Cosmosului, ajungând, în cele din urmă, în zona sistemului nostru solar, care, pe atunci nu era locuit…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO