Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un studiu ştiinţific a dovedit că majoritatea asistentelor medicale au parte de experienţe paranormale uluitoare la moartea pacienţilor

 • 46
 •  
 •  
 •  
  46
  Shares

Asistentele medicale sunt de cele mai multe ori martore la moartea pacienților bolnavi, aflaţi în fază terminală. Din acest motiv, asistentele medicale au o oportunitate unică de a observa momentele chiar înainte și imediat după moartea pacienţilor. Aşadar, este firesc ca ele să poată privi dincolo de vălul care separă lumea viilor de cea a morților.

Pentru a confirma prezența a ceva bizar dincolo de viaţă, un studiu recent a constatat că majoritatea asistentelor medicale de la 8 spitale argentiniene au raportat că au fost martore la fenomene ciudate, inexplicabile sau paranormale în timp ce se aflau la spitale, în legătură cu moartea pacienţilor.

Raportul va fi publicat in numărul viitor al „Journal of Scientific Exploration„, o revistă dedicată studiilor științifice privind fenomenele paranormale și anormale. Potrivit autorilor, Alejandro Parra și Paola Gimenez Amarilla, 55% dintre asistentele medicale argentiniene intervievate au raportat cel puțin o experienţă a unui fenomen paranormal, atunci când se aflau la servici.

Rezultatele au arătat că din cele 100 de asistente medicale chestionate, 55 dintre ele au raportat că au avut cel puțin o experiență paranormală în spital, cele mai frecvente fiind sentimentul unei „prezențe“, zgomote ciudate, voci sau dialoguri bizare, gemete inexplicabile. Aproape 20% dintre asistentele medicale au raportat că pacienţii au suferit experienţe în apropierea morţii, iar 18% dintre pacienţi au avut parte de vindecare prin „intervenție religioasă“.

Cum cercetările asupra creierului au deblocat multe din secretele conștiinței umane și cunoașterii, moartea a devenit una dintre ultimele frontiere ale neuroştiinţei. Cum ar fi putea fi studiată mai bine o astfel de frontieră decât analizând profesioniștii din domeniul sănătății care vin în contact cu moartea în fiecare zi?

Ce se întâmplă exact cu conștiința umană în timpul și după moarte rămâne un mister…

Sursa (traducerea şi adaptarea): bial.com


 • 46
 •  
 •  
 •  
  46
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu