Site de secrete, stiinta si metafizica

Extratereştrii au venit pe Terra în 1945 pentru apă şi pentru a-i răpi pe pământeni

14 10

Ceea ce veţi citi mai jos sunt punctele de vedere ale unui om, pe nume Bender, care susţine că a fost răpit în anul 1953 de aşa-zişii “oameni în negru” (cei care ocupă de ascunderea adevărului despre extratereştri) şi de la care au aflat următoarele:

Extratereştrii veniseră pe Pământ în 1945, pentru a lua apă din mările şi oceanele de aici, urmând să fie prelucrată într-unul dintre laboratoarele lor ridicate pe Pământ, pentru a obţine o substanţă vitală pentru ei. Urmau să stea 15 ani pe Terra, schimbându-şi echipajul odată la doi ani. Nu aveau intenţia de a provoca suferinţă oamenilor, dar fuseseră nevoiţi să îi sperie şi chiar să îi ucidă, când nu a fost altă soluţie. Desigur, mulţi pământeni fuseseră răpiţi şi duşi pe planeta îndepărtată, pentru tot soiul de experimente. Din păcate, niciunul nu a supravieţuit condiţiilor de pe planeta lor, deci nu aveau nici un exemplar viu!

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie