Există cu adevărat dragoni? Da! Şi ei sunt fiinţe extraterestre cu intenţii benefice

7.467 vizualizari

dragoniAm văzut ieri o animaţie foarte frumoasă care se numeşte „How to Train Your Dragon (2010)”. În ea, e vorba de poporul viking care se luptă de trei secole cu dragonii. Dar, un băieţel viking reuşeşte să afle secretul îmblânzirii dragonilor. Subiect frumos…dar, imediat după vizionarea animaţiei, mi-a revenit în minte o întrebare care mă chinuie demult: au existat într-adevăr dragonii în trecut? Nu e ciudat ca multe mitologii ale lumii să vorbească despre existenţa lor, iar ei să nu fi existat deloc? E imposibil ca totul să fi fost doar imaginaţia „oamenilor primitivi”…O brumă de adevăr trebuie să existe.

Să citim puţin din „Memoriile din viitor” ale lui Daniken, un autor şi un expert în paleoastronautică extrem de controversat.

„Dragonii nu sunt răi, şi locuiesc departe de lumea noastră reptiliană. Ei ai ajutat umanitatea de secole întregi, până când am avut suficientă inteligenţă pentru a ne face singuri instrumentele de piatră (…) Multe sute de ani dragonii au fost forţaţi să părăsească planeta noastră, datorită Bisericii Catolice care a considerat că ei reprezintă instrumentele malefice ale lui Satan. Dragonii au supravieţuit în China, pentru că erau consideraţi a fi fiinţe prietenoase, care ajuta pe oricine avea nevoie de ajutorul lor sau avea intenţii bune. Dar, în final, ei au trebuit să plece şi din China.

Unde se află acum dragonii? În lumea lor, şi ne observă cu ajutorul sateliţilor de pe orbitele noastre. Mulţi oameni lucrează pentru ei şi încearcă să-i convingă că dragonii nu sunt bestii care devorează fiinţe umane, ci creaturi bune ce încearcă să ne ajute (…)

Sunt dragonii periculoşi? În mod categoric, dragonii nu sunt periculoşi. Cu tehnologia pe care o au la dispoziţie, ei ar fi putut să ne distrugă planeta cu mult timp în urmă, sau ar fi putut să ne transforme în sclavi. Dar n-au făcut-o, întrucât ei nu doresc să distrugă Pământul!”