Extratereştrii ne-au salvat pe 15 februarie 2013 de la Apocalipsă, sacrificând un OZN împotriva meteoritului ce a căzut în Rusia

  •  
  •  
  •  
  •  

Căderea meteoritului de la Chelyabinsk din 15 februarie 2013 (https://www.lovendal.ro/wp52/secretele-lui-lovendal-a-avut-dreptate-v-am-avertizat-inca-de-acum-o-luna-sa-fiti-vigilenti-pe-15-februarie-2013-si-iata-ca-in-rusia-a-cazut-un-meteorit/) a creat o serie de teorii bizare, unele mai (puţin) credibile decât altele. E cazul şi următoarei teorii, conform căreia un OZN ne-a salvat pe 15 februarie 2013 de la o mare catastrofă pentru omenire.

Dar mai întâi, să ne întoarcem puţin în timp, mai exact pe 30 iunie 1908, când a avut loc celebrul eveniment Tugunska. Şi atunci se presupune că s-a prăbuşit un meteorit în Siberia, care a provocat o explozie cu puterea totală de 15 megatone; peste 80 de milioane de copaci au fost devastaţi pe o suprafaţă de peste 160 de kilometri pătraţi.

În 2009, un om de ştiinţă rus, pe nume Dr. Yuri Labvin, preşedintele Fundaţiei Fenomenului Spaţial Tunguska, a emis o teoria conform căreia o navă spaţială extraterestră s-ar fi sacrificat în 1908 pentru a preveni ca un meteorit gigantic să se izbească de planeta noastră în anul 1908. Labvin crede că a găsit la locul catastrofei câteva rămăşiţe stranii de la un panel de control extraterestru, care a căzut la pământ, după ce un OZN s-a ciocnit cu giganticul meteorit. Iată ce declara atunci omul de ştiinţă rus: „Nu avem tehnologiile pentru a putea face asemenea desene pe cristale. Am găsit, de asemenea, şi silicat de fier, care nu poate fi produs nicăieri decât în spaţiu”.

Ei bine, pornind de la această teorie, există un videoclip pe net care ne vorbeşte despre o situaţie asemănătoare şi în cazul meteoritului de la Chelyabinsk din 15 februarie 2013. Mai precis, pe 15 februarie 2013 putea fi sfârşitul lumii, dar am fost salvaţi în extremis de un OZN! La descrierea acestui videoclip, putem citi următoarele:

„Un OZN uimitor distruge şi dezintegrează meteoritul-ucigaş cu câteva momente înainte de impact. OZN-ul negru de formă sferică poate fi observat pe clip. Şi sunt mai multe fotografii disponibile ale aceluiaşi obiect. Va urma…”

Suntem protejaţi, noi, pământenii, de forţele extraterestre?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu