Site de secrete, stiinta si metafizica

Robotul NASA Curiosity a găsit pe Marte o fosilă a unui animal gigantic. Pe Marte înotau odată, în ape, creaturi gigantice?

8 37

În articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/robotul-nasa-curiosity-a-gasit-pe-marte-un-cimitir-de-extraterestri-iluzie-optica-sau-cranii-de-martieni/) de pe 14 septembrie 2012, vorbeam despre posibilitatea ca robotul NASA Curiosity (cel care a ajuns pe planeta roşie pe 6 august 2012) să fi găsit pe Marte un cimitir de cranii. Bun…atunci spuneam că e posibil să fie şi o iluzie optică, totul reprezentând de fapt nişte pietre erodate cu forme mai ciudate.

În articolul acesta, vă voi prezenta o poză făcută de robotul Curiosity în noiembrie 2012…Poza se găseşte pe site-ul NASA în format original AICI: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00109/mcam/0109MR0684021000E1_DXXX.jpg. Ce se observă în mijlocul pozei, în partea stângă? Cumva o coloană vertebrală fosilizată a unui animal gigantic? E posibil!

Paleontologii trebuie să se ducă pe craterul Gale de pe Marte, locul unde se află situat actualmente robotul NASA Curiosity, care pare că se plimbă pe un adevărat “covor” de oase. “Creatura” fosilizată de mai sus nu pare a fi nimic altceva decât o fiinţă gigantică care înota cu milioane de ani în urmă în lacul care se află odată pe această suprafaţă marţiană.

E posibil ca pe Marte să fi existat viaţă în trecut, poate doar animală (nu şi inteligentă), iar un eveniment catastrofal a făcut ca ea să fi dispărut de pe planeta roşie şi poate s-a “transferat” pe planeta noastră. Totul e doar o ipoteză…

Şi comparaţi cu fosilele găsite pe Pământ:

Când face NASA o conferinţă de presă, pentru a ne anunţa ce a găsit?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie