Google Earth ne dezvăluie un chip uman impresionant, sculptat în Antarctica! El se aseamănă cu faimosul „chip uman” de pe planeta Marte…

  •  
  •  
  •  
  •  

Foto: captura Google Earth

Un căutător de anomalii de pe Google Earth a devenit absolut siderat căutând pe harte Google din Antarctica, după ce a dat peste un chip uman gigantic pe acest continent gigantic, care se aseamănă mult cu legendarului „chip uman de pe Marte”. Descoperirea ciudată a fost postată pe 20 august 2019 pe contul de Instagram „ufo_scandinavia”.

În timp ce privea imaginile Google Earth din Antarctica, cercetătorul a observat ceea ce pare a fi o față umană care iese în evidență pe terenul montan înghețat. Chipul are ochi, un nas și o gură – ceea ce i-a făcut încă o dată pe conspiraţionişti să creadă şi mai mult că Antarctica este locul a tot felul de secrete ezoterice.

Numeroși observatori au observat rapid că potențialul chip uman are o asemănare neobișnuită cu faimosul „chip de pe Marte” aflat în regiunea Cydonia a „planetei roșii” și care a fost fotografiat pentru prima dată de nava spaţială NASA Viking 1 în 1976. Chipul uman de pe Marte pare impresionant – cu fruntea lată, boltită, asemănătoare unei figurine de porţelan reprezentându-l pe Buddha, cu ochii întunecaţi ce par să mediteze, cu nasul atât de pronunţat încât pot fi identificate şi nările, şi cu bărbia plăpândă. Aşa cum spuneam într-un articol din 2014 – Adevărul despre imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, pe planeta Marte: acesta aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe “planeta roşie”! – chipul de pe Marte ar putea aparţine lui Alalu, primul rege al extratereştrilor Anunnaki, de pe planeta Nibiru.

Foto: captura foto Viking 1 / NASA

Deşi unii ar putea crede că „chipul uman din Antarctica” ar putea fi un Photoshop, o verificare rapidă pe Google Earth indică faptul că, într-adevăr, acesta poate fi găsit la următoarele coordonate: 72°00’36″S, 168°34’53″E.

blank
Foto: captura Google Earth

Deși anomalia este autentică, în sensul că a fost fotografiată şi postată de Google Earth, scepticii vor spune, fără îndoială, că fața este pur și simplu un caz de pareidolie și nu un misterios monument antic, pierdut demult timp sub gheţuri.


  •  
  •  
  •  
  •  

Comentariile sunt închise.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner