Un cercetător italian a găsit pe Marte chipul lui Iisus Hristos de pe Sfântul Giulgiu, un castel precum şi multe alte lucruri incredibile!


mesaje din MarteCercetătorul italian Matteo Ianneo prezintă în cartea sa „Mesaje de pe Marte (I)„, elemente comune ale civilizației noastre: chipuri şi profile umane, animale, ruine, orașe și vegetație, care au fost găsite pe Marte cu ajutorul lui Google Earth. Cartea sa de 172 de pagini este rezultatul studiului său atent, pas cu pas, în cercetarea suprafeței Planetei Roșii.

Criticii săi sunt duri și spun că opera sa este „inutilă”, fiind produsul unui „fenomen foarte bine cunoscut de percepție a minții umane, care poate sau vrea să vadă chipuri umane în toate. Această caracteristică a creierului uman a fost studiat pe larg și are denumirea științifică de pareidolie”. Tot aceiaşi critici spun că eforturile sale reprezintă o „capodoperă de dezinformare.”

În acest articol, totuşi, vă voi prezenta câteva din formaţiunile ciudate găsite de Matteo Ianneo pe Marte. Indiferent ce va spune ştiinţa sau criticii săi, unele forme sunt prea ciudate pentru a fi considerate drept „pareidolie”. Păi aşa, de ce nu considerăm pareidolie, de exemplu, chipurile umane pe care le vedem la televizor? Că doar tot de mintea noastră sunt create…

Iată, de exemplu, prima faţă pe care Ianneo a găsit-o. Prima sa descoperire a fost făcută în septembrie 2009 şi poate fi găsită pe Google Earth de pe Marte la latitudinea de 33°12’29.82″N şi longitudinea de 12°55’51.21″. Matteo spune: „Aici este faţa lui Gandhi. Acest chip este foarte important pentru mine, multe elemente umane putând fi văzute: cap rotund, cu o parte întunecată care pare să prezinte părul subiectului, o ureche, o sprânceană, ochi, nas, gură și gât. Trebuie să spun că, într-adevăr, este un profil bun. Desigur, las cititorului de a formula o opinie sau o judecată personală.”

Marte 100
La următoarele coordonate de pe Google Earth (latitudine 43°19’19.30″N longitudine 22°53’5.29″E), Ianneo descoperă „o fată frumoasă care, în opinia mea, este feminină în natura ei”.

Marte 101

Cercetătorul italian mai adaugă cu privire la aceste chipuri: „Dacă acest feţe sunt artificiale, cu siguranţă ele trebuie să fi fost sculptate de către unele mijloace necunoscute. Ipoteza mea este aceea că reprezintă sculpturi realizate de sus cu ajutorul unor tehnologii necunoscute pentru noi. Poate că nave spațiale uriaşe au lăsat aceste urme ca un semn al sosirii lor pe această planetă.”

Ianneo găsit un castel pe Marte cu ajutorul programului Google Earth pentru Marte la coordonatele: latitudine 84°13’27.72“N longitudine 22°32’19.53″ V.

Marte 102 - castel pe Marte
Ianneo are surpriza să descopere pe Marte şi chipul lui Iisus de pe Sfântul Giulgiu! Poziția de pe Google Earth este după cum urmează: latitudine 38°20’49.26″N şi longitudine 13°2’5,56″ V.

Marte 103 - giulgiu lui Iisus

„Amintiți-vă că fiecare chip examinat de mine nu este rezultatul eroziunii cauzate de elemente naturale, ci minuni ascunse, create de oameni care au dominat această planetă extraordinară”, mai spune cercetătorul italian.

Pagina de Facebook a cercetătorului este: https://www.facebook.com/matteo.ianneo.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock