Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat a devenit Stăpânul Inelelor, căutându-şi o verighetă pierdută în mare

181

inelUn bărbat din Noua Zeelandă a devenit un adevărat Stăpân al Inelelor, după ce şi-a căutat verigheta mai bine de un an de zile, răscolind, la propriu, marea. Potrivit “Reuters”, inelul i-a alunecat de pe mână şi a fost pierdut în portul capitalei ţării, Wellington, înainte că proprietarul, Aleki Taumoepeau să-l găsească pe fundul mării.

“Suprafaţa lui strălucea”, a declarat bărbatul, de meserie ecologist. Acesta era căsătorit doar de trei luni, când a descoperit că şi-a pierdut verigheta, în timpul unei examinări ambientale a portului. A observat locul în care i-a căzut inelul de pe deget, însă nu a reuşit să-l găsească, în ciuda faptului că s-a întors în zona de mai multe ori. Soţia lui s-a oferit să-i cumpere o altă verighetă, însă Aleki a refuzat, jurând să o găsească pe cea pierdută.
Astfel încât, echipat cu noi coordonate, bărbatul a găsit verigheta.

“Nu-mi venea să cred că puteam vedea inelul atât de bine”, a mai spus Taumoepeau. Bărbatul a mai adăugat că cei care erau cu el pe barcă, în momentul în care şi-a pierdut verigheta, au asemănat căutarea bărbatului cu o scenă din Stăpânul Inelelor, filmată în mare parte în Wellington, de regizorul local Peter Jackson.

Orgoni Crystal