După ce a săpat 200 de metri în pământ, un fântânar din Australia a găsit carne animală şi păr!! Sub pământ există o rasă necunoscută de oameni?

539

RASA SUBPAMANTEANAÎntâmplarea de mai jos a avut loc în nordul Australiei… Pare o povestire fantezistă, dar e posibil că ea chiar a avut loc! În principiu, este vorba despre descoperirea de carne animală şi păr în timpul unei operaţiuni de săpare a unui puţ la adâncimea de 200 de metri.

Un fântânar experimentat, Norman Jenson, căuta apă la o depărtare de 350 mile sud de oraşul Darwin. El trecuse deja de 7 straturi de argilă, lut, pământ roşu şi nisip, când, aflându-se la 200 de metri, vârful burghiului a intrat în ceva moale, coborând rapid până la 220 de metri. Jenson a crezut că burghiul a penetrat în pânza freatică şi a coborât pompa să facă câteva teste. Pompa sa a adus la suprafaţă un mănunchi de ceea ce el a crezut că erau carne, oase şi păr. Jenson i-a spus şerifului Roy Harvey că nu a mai întâlnit aşa ceva niciodată. Unele bucăţi din descoperirea lui Jenson au fost date ca hrană păsărilor din Killarney.

Acestea au mâncat-o fără să aibă pe urmă probleme de sănătate. Restul după câteva zile încă nu putrezise, cu toate că fusese lăsat sub soarele fierbinte. Dr. W.A. Langsford, şeful Direcţiei de Sănătate din Darwin, a declarat că la o examinare microscopică s-a dovedit că era carne şi păr. Mostre au fost trimise mai departe la laboratoarele criminalistice din Adelaide, pentru teste mai amănunţite. Există posibilitatea, a spus el, să fie materie umană. Tot ce se poate. Raportul australian romanţa întâmplarea, dar mulţi ani pe urmă, văcarii nu si-au mai dus animalele în acea parte a drumului din cauza frecventelor întâmplări neobişnuite.

La 220 de metri sub pământ, după mai multe straturi de argilă, lut şi pământ nimic nu ar mai fi trebuit să supravieţuiască. De unde provenea carnea aceea? O fi o dovadă a faptului că sub pământ există o rasă necunoscută de oameni?