Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Criss Angel – iluzionistul care poate merge pe apă, ca Iisus!?


Toată lumea îl ştie pe David Copperfield, care în anii 1980 a fost creatorul supermagiei, în care mulţi observatori au ajuns să fie convinşi că era vorba de capacităţi paranormale. Copperfield a realizat multe numere absolut uimitoare, inclusiv a trecut prin Marele Zid Chinezesc, a făcut Statuia Libertăţii să apară şi să dispară şi a levitat peste Marele Canion, toate aceste numere fiind prezentate în direct, în faţa unui public imens de televiziune. Iluzia Marelui Zid a fost deosebit de impresionantă, deoarece el a ajuns într-adevăr de cealaltă parte a zidului în câteva minute.

Dar, ultimul superstar iluzionist în tradiţia lui Copperfield, care a apărut pe scena publică, este Criss Angel. Angel şi-a început cariera cu un spectacol newyorkez, în afara scenei Broadwayului, intitulat „Criss Angel Mindfreak”, în 1998, la vârsta de 21 de ani. Numerele lui Angel din Mindfreak depăşesc senzaţionalul. Ca şi Copperfield, după câte s-ar părea, el posedă capacitatea de a levita, însă a dus acest fenomen pe „noi culmi”. Într-o scenă înregistrată video din toate unghiurile, la lumina zilei, în timp ce fanii săi strigau şi urlau de dedesubt, Angel a plutit fără niciun efort de pe un acoperiş pe altul, cu braţele întinse şi străbătând o distanţă de aproximativ 70 de metri.

Apoi, într-un număr care a fost, probabil, cel mai important din cele realizate vreodată de un iluzionist, Angel, invocându-l pe Iisus şi scoţând strigăte guturale, s-a ridicat în aer de pe vârful piramidei hotelului Luxor din Las Vegas, noaptea, şi a rămas suspendat în aer aproximativ 10 minute, dând din braţe, în timp ce proiectoarele din vârful hotelului luminau scena, un elicopter se afla în apropiere şi sute de spectatori uimiţi, cu sufletul la gură, priveau din stradă şi din alte hoteluri.

Însă, în cazul a ceea ce mulţi cred că a fost realizarea sa supremă, probabil deoarece repetă o minune a lui Iisus, Angel a mers pe apa unei piscine din Las Vegas, fiind înconjurat şi privit de aproape de înotători, o femeie înotând sub picioarele lui, în timp ce el păşea. Călcând cu grijă, Angel şi-a scos pantofii în mijlocul piscinei şi camera de luat vederi i-a arătat căzând pe fundul apei, în timp ce el şi-a continuat drumul în picioarele goale până pe marginea cealaltă.

Atât Copperfield, cât şi Angel neagă că ar avea capacităţi supraomeneşti. Cu toate acestea, Angel a demonstrat puteri de yoghin mergând pe cuţite, rămânând scufundat timp îndelungat şi lăsând un buldozer să-l strivească pe un pat de cioburi de sticlă.


Un comentariu la „Criss Angel – iluzionistul care poate merge pe apă, ca Iisus!?”

  1. Lovendal,oare cum de a-i dat drumul la comentarii după atâta vreme?Păcat de site-ul asta,acum ceva ani erau enorm de multe comentarii și utilizatori de la care și aveai ce învăța din sfera paranormalului căci erau cu adevărat pasionați și aveau uneori comentarii mai bune că articolele,iar acum cu tristețe văd că nu mai e nimeni.

Lasă un comentariu