Un şarpe gigantic incredibil (ca din timpurile dinozaurilor), de 30 de metri lungime şi 300 de kilograme, a fost fotografiat în Indonezia, atârnând de un excavator


sarpe gigantic IndoneziaArticolul de mai jos l-am tradus şi adaptat după site-ul planetsave.com. Nu ştiu dacă ştirea e falsă sau adevărată, dar, dacă e veritabilă, atunci avem o ştire senzaţională. Mai pe scurt, articolul se întreabă dacă a fost ucis recent în localitatea Proctor (Carolina de Nord, SUA) un şarpe gigantic, care cântăreşte 300 de kg şi o lungime de 30 de metri!

Nu se ştie prea multe despre această poză, decât faptul că şarpele respectiv ar fi fost găsit într-un lac din Proctor (SUA), şi, după ce a fost ucis, a fost tras de acolo de un excavator gigant. Dimensiunile şarpelui ar putea fi diferite, dar, poza a fost realizată prost, din moment ce fotograful s-a apropiat prea mult de şarpe, mai mult decât orice alt obiect din fotografie, exagerându-i astfel dimensiunile. Trebuie spus că, în momentul actual, cel mai mare şarpe din lume cunoscut este T. cerrejonensis, care măsoară aproape 15 metri lungime.

Totuşi, într-un articol de pe snopes.com se arata o mică istorie a acestei fotografii, arătându-se ca ea a apărut pentru prima dată în noiembrie 2012 pe forumul indonezian Kaskus. Acolo se spunea că şarpele avea 25 de metri lungime şi a fost găsit într-o pădure din provincia indoneziană Riau, pe coasta Sumatrei. Aşadar, se pare că din Indonezia ar proveni poza.

Cu o săptămână mai devreme, o fotografie aproximativ similară ne prezintă un şarpe uriaş (tot de circa 30 de metri), suspendat (la fel) de un excavator, însa altul decât excavatorul din prima poză. Fotografia a fost surprinsă pe insula Kalimantan din Indonezia. Într-un articol dintr-un site indonezian precizează faptul că fotografia a fost realizată pe 1 noiembrie 2012, pitonul fiind găsit de mai mulţi muncitori în construcţie.

sarpe gigantic Indonezia 2

Aşadar, fotografiile sunt reale…păcat că şerpii găsiţi nu au fost cercetaţi de biologi pentru mai multe detalii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock