Un şarpe gigantic incredibil (ca din timpurile dinozaurilor), de 30 de metri lungime şi 300 de kilograme, a fost fotografiat în Indonezia, atârnând de un excavator

  •  
  •  
  •  
  •  

sarpe gigantic IndoneziaArticolul de mai jos l-am tradus şi adaptat după site-ul planetsave.com. Nu ştiu dacă ştirea e falsă sau adevărată, dar, dacă e veritabilă, atunci avem o ştire senzaţională. Mai pe scurt, articolul se întreabă dacă a fost ucis recent în localitatea Proctor (Carolina de Nord, SUA) un şarpe gigantic, care cântăreşte 300 de kg şi o lungime de 30 de metri!

Nu se ştie prea multe despre această poză, decât faptul că şarpele respectiv ar fi fost găsit într-un lac din Proctor (SUA), şi, după ce a fost ucis, a fost tras de acolo de un excavator gigant. Dimensiunile şarpelui ar putea fi diferite, dar, poza a fost realizată prost, din moment ce fotograful s-a apropiat prea mult de şarpe, mai mult decât orice alt obiect din fotografie, exagerându-i astfel dimensiunile. Trebuie spus că, în momentul actual, cel mai mare şarpe din lume cunoscut este T. cerrejonensis, care măsoară aproape 15 metri lungime.

Totuşi, într-un articol de pe snopes.com se arata o mică istorie a acestei fotografii, arătându-se ca ea a apărut pentru prima dată în noiembrie 2012 pe forumul indonezian Kaskus. Acolo se spunea că şarpele avea 25 de metri lungime şi a fost găsit într-o pădure din provincia indoneziană Riau, pe coasta Sumatrei. Aşadar, se pare că din Indonezia ar proveni poza.

Cu o săptămână mai devreme, o fotografie aproximativ similară ne prezintă un şarpe uriaş (tot de circa 30 de metri), suspendat (la fel) de un excavator, însa altul decât excavatorul din prima poză. Fotografia a fost surprinsă pe insula Kalimantan din Indonezia. Într-un articol dintr-un site indonezian precizează faptul că fotografia a fost realizată pe 1 noiembrie 2012, pitonul fiind găsit de mai mulţi muncitori în construcţie.

sarpe gigantic Indonezia 2

Aşadar, fotografiile sunt reale…păcat că şerpii găsiţi nu au fost cercetaţi de biologi pentru mai multe detalii.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner