Un chinez pretinde că a reuşit să prindă un extraterestru prin electrocutare, după care l-a congelat într-un frigider


extraterestru de cauciuc electrocutatLe place unora să se ţină atât de mult de glume? Povestea de mai jos o consider o glumă cam proastă făcută de un chinez, deşi unii o să spună că poate fi adevărată. Aşadar, citez de pe site-ul kotaku.com:

Blogurile chineze prezintă mai multe fotografii senzaţionale cu un chinez, dl. Li, care pretinde că a reuşit să prindă un extraterestru! Cum? După ce a urmărit mai multe OZN-uri, de-a lungul Fluviului Galben, dl.Li susţine că a electrocutat un extraterestru cu ajutorul unei capcane electrice pentru iepuri. După ce ar fi electrocutat „alienul”, Li a cărat acasă cadavrul său, pe care l-a conservat într-un frigider!

Poliţia locală a dezminţit această poveste, spunând că aşa zisul extraterestru electrocutat nu reprezintă altceva decât o păpuşă creată dintr-un cauciuc de calitate.

P.S. De obicei, ştiam că acest gen de ştiri apar în SUA. Dar, se pare că şi chinezii s-au molipsit de la americani despre aceste ştiri false cu extratereştri. Ce naiba se întâmplă cu omenirea?


Lasă un comentariu