Un alt „călător în timp” pretinde că în anul 2300 nu vor mai exista nici bani, nici bănci şi nici războaie


Un videoclip mai dubios (din 2020) a fost postat pe YouTube. De data aceasta, o persoană pretinde (din nou) că ar fi un călător în timp. Chiar dacă persoana nu prezintă nicio dovadă a călătoriilor sale, el oferă mai multe detalii despre cum ar arăta lucrurile în anii 2300.

Omul care a realizat videoclipul pretinde că se numește Gerard Gard și susține că a călătorit până în anul 2300, găsind cumva o modalitate de a reveni înapoi. El spune că a fost membru al guvernului englez și că ar fi fost implicat într-un program militar secret de la sfârșitul anilor ’80. Potrivit domniei sale, în viitor, vor exista orașe plutitoare, deoarece acestea pot fi mutate cu ușurință și creează mai puțină poluare. Acest lucru se poate face datorită tehnologiilor de aпti-gravitație.

În același timp, viitorul este plin de lagăre de muncă în care deținuții sunt forțați să muncească pentru a-și plăti datoriile față de societate. La un moment dat în videoclip, presupusul călător în timp chiar plânge pentru că vrea să se întoarcă în viitor. Poate suna absurd, dar omul a spus, de asemenea, că atunci nu vor mai exista nici bani, nici bănci și nici războaie.

Oare să-l credem? Prea multe videoclipuri au apărut pe YouTube ale unor oameni care pretind că ar fi făcut călătorii în timp, însă dovezile prezentate sunt atât de slabe, încât cu greu ar fi de crezut. Mai mulţi fizicieni spun că ar fi posibilă călătoria în viitor, însă la întoarcere călătorul s-ar duce într-o altă linie de timp, nu din cea în care a plecat.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock