Cea mai aberantă teorie a conspiraţiei: teoria apei, controlată de Illuminati


Faptul că pe Internet se găsesc o mulţime de teorii ale conspiraţiei aberante – e un lucru fără tăgadă. Faptul că se găsesc şi teorii adevărate – şi asta nu poate fi respins. Dar poate că cea mai aberantă teorie conspiraţionistă pe care am întâlnit-o vreodată este cea privind apa. Să o auzim…

Simbolul chimic pentru apă este H2O. Asta înseamnă că apa este alcătuită din doi atomi hidrogeni și un atom de oxigen. Cum se poate face apă din două gaze?

Apa este de fapt un medicament halucinogen produs de către guvernul secret, cu scopul de a-i ţine pe oameni pe pământ, în acest univers alternativ. Acest lucru poate explica și de ce societatea ne spune întotdeauna să bem 8 pahare de apă pe zi pentru a rămâne „sănătoși” și „hidratați”. Guvernul secret este, de fapt, Illuminati care dorește să stabilească o nouă ordine mondială, păstra ca întreaga planetă să fie condusă de această organizaţie. Şi ei cred că singura modalitate de a face acest lucru este de a-i pune pe oameni într-o transă și de a-i face să creadă că universul alternativ în care trăiesc este lumea reală.

Mulți oameni s-au gândit la această teorie înainte, dar nu au reușit să o răspândească, datorită faptului că Iluminații încearcă să distragă atenția oamenilor de la adevăr.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO