Site de secrete, stiinta si metafizica

Michael Jackson era un extraterestru care s-a ascuns sub chipul unui om

33 42

Am primit un email de la cineva în care mi-a propus o teorie “interesantă” (zice el). Eu nu cred nicio iotă din ea, dar totuşi m-am gândit să o public. De ce nu? Trebuie să ne mai şi distrăm puţin…

Eu cred că Michael Jackson n-a fost de pe această planetă, fiind născut extraterestru. Şi să vă spun de ce. În primul rând, el avea o boală extrem de rară a pielii, denumită vitiligo, prin care pielea i s-a făcut albă. Unii spun că Michael şi-ar fi făcut operaţie estetică pentru a-şi albi pielea, dar nu ştim dacă acest lucru e adevărat. Această boală îl făcea alergic la Soare, ceea ce mă face să cred că trupul său nu era deloc pregătit pentru climatul de pe Pământ.

Apoi, să nu uităm despre mesajele pozitive pe care el încerca să le trimită prin muzica sa, pentru a uni umanitatea şi a face din această lume un loc mai bun pentru toţi. Totodată, Michael a murit în anul 2009, cu 3 ani înainte de 2012, sfârşitul lumii. Poate că misiunea sa pe Pământ s-a încheiat şi era timpul oare să se întoarcă acasă?

Ca să nu uit că în DVD-ul recent lansat “This Is It”, el pare extrem de slab şi parcă nu arată deloc ca lumea. Să însemne acest lucru că anumite părţi din trupul său începeau să se desprindă, pentru a se dezvălui cu adevărat?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie