Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-o revistă germană din 1950, apare fotografia unui marţian din aluminiu, ţinut de mâini de doi bărbaţi

115

blankÎn revista germană “Neue Illustrierte”, publicată în Cologne (fosta RFG) pe 29 martie 1950, găsim un reportaj senzaţional despre… primul marţian descoperit! În revistă se observă mai multe poze, dintre care, cea mai şocantă (prezentată în stânga acestui articol) e cea a unei creaturi cu… trup metalic care se presupune că ar fi un extraterestru de pe Marte!! În poză, se observă că marţianul este ţinut de ambele mâini de doi bărbaţi (îmbrăcaţi asemănători), în spatele acestora aflându-se două femei care privesc cu uimire la…creatura extraterestră.

Încerc să fac o traducere a ştirii din revista germană despre acest marţian:

Primul marţian capturat! Un martor din Phoenix (Arizona) a declarat: “Eram conştient de măreţia acestui moment. Pentru prima dată în istoria umanităţii, un om a văzut un vizitator din spaţiu. Am fost şocat. Această creatură din aluminiu părea extrem de disperată. Trupul său era acoperit cu o haină metalică, pentru a-l proteja de radiaţiile cosmice.”

Marea surpriză: marţianul are doar 70 cm înălţime! El a fost transferat într-o cameră specială vidată. Departamentul Apărării din SUA a declarat că nu se ştie totuşi dacă extraterestrul ar proveni de pe planeta Marte. El poate proveni de pe oricare planetă din sistemul nostru solar sau dintr-o planetă a unei stele învecinate. Departamentul Apărării a mai avertizat că în lume circulă deja o serie de poze false cu acest extraterestru.

P.S. Ţinând cont de faptul că revista a apărut la doar 3 zile de 1 aprilie, suspectez că întreaga ştire ar fi o păcăleală. Desigur, unii din voi ar putea crede că totul este adevărat…

blank

Orgoni Crystal