Un bărbat trece pe lângă o oglindă dintr-un magazin, iar trupul său nu prezintă nicio reflexie! Ce fiinţă supranaturală mai e!?


barbat oglinda reflexieIată ce-am găsit pe site-ul eliteldeaders.com. S-ar putea ca videoclipul ataşat să fie o farsă (oricum, e mai demult, de prin 2013), aşa că am să-l pun la categoria „Farse şi fantezii”, până la proba contrarie. Citez din articol:

Cei mai mulţi dintre noi au auzit despre fantome și vampiri; îi vedem în filme și îi citim în cărți, dar mulți dintre noi nu cred că fantomele şi vampirii există în lumea reală. Mulți dintre noi nu consideră că aceste creaturi ar fi adevărate, şi asta din cauza lipsei de studii, cercetări și dovezi clare. Până în prezent, oamenii au diverse opinii cu privire la existenţa lor sau nu; unele persoane au pretins chiar că le-au văzut.

Dar, o dovadă bună în acest sens ar fi o fotografie sau o înregistrare video cu aceste pretinse fiinţe supranaturale. Un videoclip viral (de la finalul articolului) ar putea constitui o dovadă în acest sens. În el se vede cum un bărbat îmbrăcat în negru, cu ochelari, trece pe lângă o oglindă, însă pe aceasta nu apare nicio reflexie. Dar, înaintea sa, a trecut un alt bărbat, însă, în cazul acestuia, reflexia apare!  Videoclipul a fost înregistrat de o cameră CCTV a unui magazin din Savannah (SUA).

Unii au considerat că acel bărbat misterios, fără reflexie, ar putea fi un vampir, întrucât se spune că vampirii nu au nicio reflexie în oglindă. Însă, cei mai mulţi spun că acest videoclip a fost editat şi este doar o farsă, pentru a-i păcăli pe naivi.

P.S. Vă las pe voi să trageţi concluziile pe care le doriţi!

barbat oglinda reflexie 2

 


Lasă un comentariu