Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce OZN „misterios” trece cu viteză pe lângă un vulcan din Mexic, exact în momentul erupţiei! Vulcanii sunt folosiţi ca „porţi stelare” de către OZN-urile extraterestre?


vulcan Japonia OZNUn OZN fascinant, care zbura deasupra unui vulcan, a fost surprins de către camerele de supraveghere care urmăresc activitatea vulcanică a unui munte din Mexic (Colima), în data de 3 ianuarie 2016. Pe înregistrare, se poate observa cum vulcanul erupe şi, imediat, din dreapta, apare un OZN lunguieţ care trece cu viteză foarte mare exact lângă vulcan. Iar totul n-a durat decât câteva secunde!

Ce-ar putea fi? Avion nu, pentru că trece extrem de aproape de erupţia vulcanică şi niciun avion n-ar risca aşa ceva. La fel, nici elicopter nu poate fi. Un meteorit? Puţin probabil, pentru că meteoriţii nu se mişcă pe plan orizontal, ci cad în jos pe pământ, atraşi de gravitaţie. Este, pur şi simplu, un obiect zburător necunoscut!

Nu e surprinzător, ţinând cont de faptul că OZN-urile sunt atrase în mod „misterios” de vulcanii activi. Am scris un articol pe această temă în 2010: Vulcanii de pe Pământ sunt folosiţi de OZN-uri ca “porţi stelare”. Spuneam atunci că, potrivit fizicianului iranian Nassim Haramein, vulcanii ar reprezenta „poarta stelară” prin intermediul căreia ar veni marea majoritate a OZN-urilor extraterestre, din alte sisteme solare sau galaxii. Astfel, se explică de ce există o atât de mare prezenţă ufologică în jurul vulcanilor activi. O astfel de ipoteză n-ar trebui respinsă cu hotărâre.

Urmăriţi mai jos videoclipul în care se observă acest OZN misterios.

vulcan Japonia OZN 2

 


Lasă un comentariu