OZN-urile nu sunt decât nişte avioane secrete proiectate de nazişti

5.222 vizualizari

Cine a fost Kenneth Arnold? Un pilot şi un om de afaceri american, care este foarte cunoscut în lumea ufologilor, fiind primul care a semnalat prezenţa OZN-urilor deasupra Statelor Unite, mai exact o formaţie de nouă farfurii zburătoare în apropiere de Mount Rainier (Washington, SUA), pe data de 24 iunie 1947. După această relatare a lui Kenneth Arnold, la sfârşitul anilor 1940 şi apoi în deceniile următoare, a început obsesia publicului pentru OZN-uri.

Poza din stânga este celebră întrucât ea ar reprezenta desenul după forma de farfurie zburătoare pe care Arnold ar fi văzut-o în 1947. Dar oare OZN-urile observate nu seamănă foarte mult cu un proiect secret al naziştilor de fabricare a unui nou avion? O fi fost furată tehnologia germanilor în anul 1945 de către americani şi pusă în aplicare doi ani mai târziu? Priviţi pozele de mai jos (de la proiectul secret aviatic al naziştilor) şi spuneţi dacă nu se aseamănă mult cu OZN-ul lui Arnold…

E posibil ca tehnologia germană furată să fi fost folosită şi la fabricarea ulterioară a avioanelor-spion B2 ale Armatei Americane:

Aşadar, o fi OZN-urile observate de-a lungul timpului doar nişte avioane secrete, făcute de mâna omului?